24. huhtikuuta 2018

Petyin Bette Boxiin - tilasin Lookfantastic Beauty Box

Nojoo, otsikko kertoo kaiken? Huhtikuun Bette Box oli suorastaan pohjanoteeraus. Sen "innoittamana" päätin tilata HYVÄN kauneusboksin, joka tulee seuraavat 6 kk luokseni: Lookfantastic Beauty Box.
Sain tänään käsiini huhtikuun boxin ja wow... Jos Bette box edes YRITTÄISI olla yhtä hyvä kuin LF... Rahat eivät menisi ihan hukkaan. Tämä huhtikuun LF oli aivan superhyvä, katsotaanpas:

lookfantastic april

Laatikossa on kunnon esite, jossa on myös muita ihonhoitovinkkejä. Lisäksi laatikossa on kuukauden ELLE-lehti, sehän jo itsessään on Suomessa varmaan lähemmäs kympin arvoinen? Tosi kiva lukea tämä lehti, en tällä hetkellä tilaa mitään lehteä koska en ole löytänyt sellaista lehteä, joka olisi mielenkiintoinen ja joka toisi jotain uutta joka lukukerralla.

Yleensä aloitan Bette box -postaukseni lempparituotteella ja lopussa on inhokkituote. Tässä boxissa ei kuitenkaan ole yhtäkään suorastaan huonoa tuotetta, joten en osaa laittaa lempparijärjestykseen.

emma hardie cleansing balm

Olen viimeaikoina käyttänyt meikinpoistoon cleansing balmia, joten olin TODELLA innoissani kun huomasin, että boxissa on Emma Hardien Moringa Cleansing Balm. Tuoksuu kukkaiselta, voi olla aika freessi. Minipurkki on älyttömän söpö ja tämänhän voisi helposti ottaa mukaan reissuun.

glamglow supermud

Keneltäkään ei varmasti ole mennyt ohi supersuosittu Glamglow supermud -kasvonaamio. En ole koskaan kokeillut Glamglown kasvonaamioita, mutta juuri tätä postausta kirjoittaessani minulla on tämä kasvoillani. Tässä on ihan ok tuoksu, aika voimakas. Kävin äsken tsekkaamassa peilistä mitä tämä on saanut aikaiseksi ja huhhuh... Onpahan ainakin rasvat lähtenyt pois ihohuokosista!

nip + fab pads

Sitten tuote, jota en heti oikein ymmärtänyt ... 10 lappua, joissa on jotain happoja ja tällä putsataan naama, kaula ja dekoltee. Käytön jälkeen kannattaa varoa aurinkoa tai ainakin käyttää kunnolla aurinkorasvaa - tämä siis kuorii kemiallisesti? Jännä testata tämä tuote, merkkikin oli ihan tuntematon entuudestaan. Tällasista yllätyksistä just tykkään, tosi hyvä boxi!


nuxe

Nuxen ihonhoitotuotteita en ole koskaan käyttänyt, mutta pelkkää hyvää olen kuullut kyseisestä merkistä. Kiva päästä kokeilemaan kasvorasvaa, otan tämän käyttöön sitten, kun edelliset loppuvat.

pür fully charges mascara

Toivottavasti tämä Pürin miniripsari on parempi kuin Bette boxista tullut Manna Kadaran... Meinaan se MK ripsari meni RIKKI parin käytön jälkeen - pffff.

vegan by dr botanicals

Dr botanicals on myös täysin tuntematon merkki minulle. Kun avasin boxin, tämän tuotteen ihana tuoksu suorastaan lävähti kasvoille. Aivan superihana tuoksu! Kävin äsken suihkussa ja kokeilin tätä heti, tämä tosiaan pesi ihon putipuhtaaksi. Ehkä hieman natisevan puhtaaksi jopa, mikä ei toisaalta haittaa kesällä. Talvi-iholleni tämä ei varmasti sopisi.

Siinä oli elämäni ensimmäinen LF beauty box  - enkä voisi olla tyytyväisempi! Miksi Bette box ei ole lähellekään näin hyvä? Ehkä isoin ongelma BB:ssä on se, että eroavaisuudet boxien välillä ovat isot, tuotteet eivät ole jänniä koska niitä saa ostettua Tokmannilta (esim Himalayan herbals skin cream, fail...). Boxiin on myös yleensä työnnetty mukaan jotain aivan turhaa (Natusan Baby oil , Iberon luomiväriapplikaattorit...). Sitten kun Bette boxin tilaus päättyy, voisin myös kokeilla Jolie boxia hetken.

8 kommenttia:

 1. Mulle on tullut tämä boksi reilun vuoden ja aion ainakin toistaiseksi jatkaa tilausta. Sisältö on tosiaan aina yllättävä ja tulee tutustuttua uusiin merkkeihin. LF:n joulukalenteri oli myös superkiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kanssa siitä, että boksissa on aina jänniä tuotteita, joita ei varmastikaan tulisi testattua noin muuten vaan!

   Poista
 2. Olen sun kanssa samaa mietlä kunpa Bette Box edes yrittäisi olla tätä samaa tasoa. Varmaan jos ei kosmetiikka sen kummemmin harrasta Bette Boxin ilahduttaa, mutta itse en saa siitä mitään irti, vaikka siinä toisinaan kiva sisältö onkin. LF:N boxista on enemmän itselle tuntemattomia ja mielenkiintoisia brändejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä bette box oli parempi silloin 4-5 vuotta sitten kun se oli Livbox. Taisin parin vuoden ajan tilata boxia ja silloin oli paljon erilaisia merkkejä ja myös tuotteita, jotka eivät entuudestaan olleet tuttuja. Nyt kyllä harmittaa, kun boxissa on "vaan" markettituotteita ja esim tuotteita joita saa Tokmannilta parilla eurolla... Tosi jännää - not!

   Poista
 3. Mä oon himoinnut LF boksia mutten sitä vielä tilannut. Tosi kivoja tuotteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulin aikaisemmin että on tosi hankalaa tilata LF-boxi kun se tulee briteistä ja mitenköhän maksun ja kuljetuksen kanssa... Mutta eipä mitään, kaikki oli superhelppoa! Yhtä helppoa kuin betteboxin tilaaminen :)

   Poista
 4. Mä taas en innostu LF boxista, liian outoja tuotteita joita ei jatkossa tulisi ostettua. Ainut tuo Glamglow mutta sitähän on tullut myös Bette Boxissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä mielipidekysymys, en minäkään aikaisemmin voinut sietää saada jotain tuotteita, jotka olivat ihan tuntemattomilta merkeiltä! Heräsi heti epäilystä :D Mutta nyt arvostan yllätyksellisyyttä ja eksotiikkaa ;D No hyvä että Bette boxissa on tullut edes kerrankin jokin arvokas tuote haha

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)