29. kesäkuuta 2014

Pikamanikyyri

Kun olin kulkenut edellisillä yksivärisillä kynsillä viikon (!!), meni hermot. Liian vähän vapaa-aikaa ja just sitä omaa hemmotteluaikaa, jolloin saan rentoutua. Päätin sitten yhtenä iltana iltavuoron jälkeen ottaa sitä kauan kaivattua hemmotteluaikaa itselleni (juuri sopivasti avokkikin oli poissa koko illan - vielä parempi!) ja tein aika simppelin pikamanikyyrin.

t1

En tiedä mikä näissä kynsissä toisaalta tökkii, ehkä ne ovat hieman liian hempeät? Tai jotenkin nämä eivät tuntuneet ollenkaan minunlaisilta. Ja ne eivät onnistuneet niinkuin olin suunnitellut, tuota glitteriä ei ole tasaisesti jokaisella kynnellä ja mitäs muuta voisin valittaa hahah. Myöskään kuvat eivät onnistuneet, koska ulkona oli pilvistä, mutta kuitenkin liian valoisaa? :D Hämmentävä sää.

t2

Ranskiksissa tykkään käyttää pohjana tuota Collistar nr 27 lakkaa, koska se antaa niin hienon shimmerisen pohjan. Tipit ovat lakattu ButterLondonin Trout Poutilla. Keittiösienellä töpöttelin A-englandin She walks in beauty. 

Ähh, nyt ei vaan runosuoni syki tai mitään muutakaan, jätetään tämä postaus pikamanikyyristä tällaiseen pikapostaukseen. Onneksi huominen ja ylihuominen vapaapäiviä, ehtis lakkailla kynsiäkin!

4 kommenttia:

  1. Musta kynnet on tosi nätit, mutta ymmärrettävää on jos ne tunnu omilta!

    VastaaPoista
  2. Minustakin kivan hempeät kynnet :) Eritysesti tykkään tuosta keskimmäisestä lakasta <3

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)