1. heinäkuuta 2014

Pienimuotoinen kynsimiitti

Tänään, tiistaina 1.7, 6 keskisuomalaista kynsiharrastajaa tapasi pienimuotoisesti Jyväskylässä. Alustavasti suunnitelma oli myydä ja ostaa lakkoja, mutta jotenkin siinä sitten kävi niin, ettei kovin moni lakka vaihtanut omistajaa. Kuulumisia sen sijaan vaihdettiin enemmänkin!

IMAG0292

Tavattiin Toivolan vanhassa pihassa ja siellä pihalla me valtasimme ison pöydän ja laitoimme kaikki myytävät lakkamme siihen. Ohikulkijat vähän katteli ihmeissään, mutta emme antaneet sen häiritä tätä tilaisuutta!

PicMonkey Collage

Uudet ostokset vasemmalla, vaihtarit/ostettu oikealla.
Ostin Maybellinen Express Removerin alennuksesta Sokokselta. Alennuksessa tämän hinta oli 7.70  €, ja alkuperäiseksi hinnaksi kuitti väittää 10 €. Express removerin vieressä on Dependin Glitter Basecoat, jonka ostin Kicksistä hintaan 4 €. Tämä on siis Dependin versio Peel Offista ja innolla kokeilen tätä pikimiten, jotta voin kirjoittaa vertailupostauksen teidän luettavaksi. Tässä Dependin Glitter BaseCoatissa on 5 ml ja maksaa tosiaan 4 €. Isadoran vastaava Peel off on 6 ml ja maksaa 8 €. Ainakin hinnan perusteella suosin jo nyt Dependiä, katsotaan miltä se vaikuttaa käytössä!
Sitten niihin vaihtareihin ja ostettuihin. Vasemmalta oikealle: Zoya Lux (PixieDust), KBShimmer I Got a Crush on Blue ja OPI Polka.com. Ai mitenniin paljon glitteriä? Noh, pääseepä ainakin tuo uusi Dependin Glitter BaseCoat käyttöön ;)

8 kommenttia:

 1. Mulla on toi OPI polka.com ja tykkään! Itseasiassa se on kynsissä juuri nyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon halunnut sen siitä asti kun näin sen ekan kerran! Nyt se on mun :3

   Poista
 2. Kivoja ostoksia ja mul on depend peel off

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon että tuo Dependin on parempi kuin Isadoran, koska se on kyllä paljon halvempi!

   Poista
 3. Odotan mielenkiinnolla vertailua noista peel-offeista, ehkä voisin käydä sen dependin version hakemassa tässä joku päivä itsekin. Oli kiva miitti, pitää ottaa uusiksi ehdottomasti jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitan saada tässä ihan lähiaikoina tehtyä tuon vertailun, kunhan vapaapäivät koittaa taas!
   Oli kiva nähdä sellasia bloggaajia, joita on seurannut jo pidemmän aikaa ja nyt sai niinku kasvot blogien taakse, vai mitenkä sen kuvailis hahah :) Ehdottomasti mennään joskus vielä uudestaan porukalla shoppailemaan !

   Poista
 4. Kuulostaa hauskalta tapaamiselta ja kivoja lakkoja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva pienimuotoinen miitti, saipahan edes muutaman tunnin ajan puhua kynsilakoista sellaisten ihmisten kaa, jotka ymmärtävät asian päälle haha ;D
   En malta odottaa että pääsen kokeilemaan uusia lakkojani, töihin nuo ei vaan oikein sovi :D

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)