13. kesäkuuta 2014

Meloodista utopiaa

Olin ihan unohtanut tämän lakan olemassaolon!

o2

Orlyn Melodious Utopiahan se siinä komeilee! Viime vuonna sen ostin, taisi olla viime kevään kokoelmasta? Aivan upea lakka, jonka hienon pinkkishimmerin koitin saada ikuistettua kameralla, mutta sehän ei onnistunut (tietenkään).

Tein ihan supersimppelit kynnet, mutta välillä se yksinkertaisempi versio on jopa hienompi. Nämä kynnet keräsivät kehuja niin poikaystävältä (Mikä siihen oikein meni?!) ja sukulaisilta. Itsekin tykkäsin näistä, mutta en ehtinyt kuvia ottaa kynsistä kun ne vielä hyvässä edustuskunnossa olivat...

o3

Isoäiti luuli aluksi, että nämä kuviot ovat jotain tarroja tms, mutta ihan vapaalla kädellä piirtelin (sen huomaa kyllä kun katsoo läheltä ja tarkasti, älkää tehkö niin!).

o1

Art linereillä huitelin menemään, ja (lukekaa tämä sarkasmilla) ilokseni huomasin, että päällyslakkani - China Glazen Patent Leather Top Coat - levitti viivoja! Kiitos paljon, olet huono päällyslakka. Eli en todellakaan suosittele tuota päällyslakkaa käytettävän leimaamisen yhteydessä.

Inspiraation löysin taas Instagramista ja ajattelin tässä postauksessa näyttää ruutukaappaukseni inspiraationlähteestäni. Ei kyllä ollut tarkoitus ihan noin tarkoin kopioida aluslakan sävyä myöten, mutta kun satuin löytämään tuon Melodious Utopian niin halusin sitä käyttää tässä lakkauksessa :D

2014-06-03_08-50-35

6 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)