2. kesäkuuta 2014

Viimeinen tyttöjenilta ennen muuttoa

Niin kuin jo parissa postauksessani olen kertonut, olen muuttanut toiselle paikkakunnalle 300 kilometriä poissa kotikaupungistani ja kaikista kavereista.

Viimeistä iltaa kotikaupungissani vietettiin parhaimpien tyttöjen kesken. Meinasi ihan tippa tulla linssiin illan aikana, kun ei tiedä kuinka usein tulemme jatkossa porukalla näkemään.

Mitäs viimeiseen iltaamme sitten kuuluikaan? Annan kuvien puhua puolestani. (kuvat ovat kännykällä otettuja, joten laatu on mikä on ;D )

ti1

Iltaan kuului roskaruokaa, omnom nom. (Henrika ottaa kuvan mäkkiateriastaan, lol)

Mitä muutakaan me tehtäis viimeisellä tyttöjen iltana? #nailpolish #alcohol

Ja tietenkin kynsienlakkailua, mitä muutakaan kynsihöperön läksiäisjuhlissa tekisi?! Liikutuin kavereideni kommentista "kuka nyt lakkaa meidän kynnet kun lähdet" <3 Toisen menetys on toisen aarre, vai miten se menikään: anoppini on innoissaan kun se voi tulla koska vaan luokseni manikyyrille haha.

Mitäs lakkauksia tuli sitten illan aikana tehtyä? 5 tytön kynnet lakkasin ja niistä näytän kaksi lakkausta. Kaikki olivat kyllä tyytyväisiä lakkauksistaan, on aina kiva kuulla kun kehuvat kynsiään :) Kehut lisäävät aina motivaatiota kynsienlakkailuun!

Tässä on kaverini Lindan kynnet. Alla on kaksi kerrosta Essie Muchi Muchia ja hempeät water decalit kruunaamaan lakkauksen. Linda lisäsi tämän kuvan Instagramiinsa, ja oli kiva käydä lukemassa muiden tyttöjen kommentteja sieltä, että kuinka nättejä kynnet olivatkaan :)

IMG-20140601-WA0002

Tässä on toisen kaverini, myös Linda nimeltään, kynnet. Alla on kerros Mavala Touch of Provence ja päälle water decalit. Tyhjiin kohtiin lisättiin vähän glitterlakkaa, jotta kynsistä tulisi vähän juhlavemmat ja näin ollen sopisivat hienosti ylioppilasjuhliin, joihin Linda oli lauantaina menossa.

IMG-20140601-WA0000

En oikein tiedä miten lopettaisin tämän postauksen, tuli vähän haikea fiilis... Miten sitä oppiikaan arvostamaan kavereittensa seuraa, kun muuttaa kauas heistä. Miksi emme nähneet useammin porukalla ja pitäneet tällaisia lakkausiltoja? Tottakai jään myös kaipaamaan Milja-armaaniani, jonka kanssa nähtiin aika usein ja höpöteltiin vain kynsistä hahhah. 
No mutta onneksi on some ja sitä kautta voi pitää yhteyttä kaikkiin !

4 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)