20. helmikuuta 2013

Päivän aikana käyttämäni kosmetuotteet

On ollut hauskaa seurata muiden blogeista mitä tuotteita ja montako tuotetta loppujen lopuksi bloggaaja käyttää päivän aikana. En tiedä kuka tämän "haasteen" keksi, mutta mainio idea oli! Joten, aloitetaanpas!

Joka toinen aamu pesen hiukset suihkussa käydessäni.

P2200016jpg

Aktiivikäytössä minulla on ainoastaan kaksi shampoota tällä hetkellä ja käytän noin joka kolmas kerta eri tuotetta, eli en käytä yhtä shampoota putkeen loppuun vaan vaihtelen. Vartalon pesuun käytettäviä tuotteita on kanssa muutama, joten niitäkin käytän vähän koska huvittaa. Hiuksiini käytän myös hoitoainetta, tällä hetkellä aktiivikäytössä on Dermosilin Perhehoitoaine, ihan tosi mahtava tuote!

P2200018jpg

Suihkun jälkeen laitan hiuksiini Dermosilin suhkehoitoainetta, joka selvittää takut mukavasti. Iholle vähän voidetta ja dödöä kainaloon.

P2200020jpg

Mikä meikkipläjäys! Tämä on kuitenkin jokapäiväinen meikkirutiini ja meikkaamiseen menee noin vartti. Nivean kasvovettä, Dermosilin kasvovoidetta. Sitten aloitan silmämeikin, eli Dermosilin Kulmakarvakynä, silmien vesirajalle (ainoastaan ylävesirajalle, hieman ulkonurkassa myös alavesirajalle) kajaalia, Lumenen silmämeikinpohjustajaa. Joka päivä en käytä samoja luomivärejä, tämän kertaisen silmämeikin tein kuitenkin Wet n wildin Comfort zonella (oikeanpuolimmainen kuvassa) ja tuosta toisesta paletista (Blue had me at hello) käytän ainoastaan tuota mustaa jolla rajaan yläripsirajan. Vahvistaakseni rajausta käytän Dermosilin pehmeetä kajalia vai mikä sen nimi onkaan. Ripsarina on Lumenen ripsiväri (huono..). Ja kun putsaan silmien alle kertyneet luomivärit, laitan sen jälkeen vielä Lumenen Silmänympärysvoidetta.
Sitten aloitetaan kasvojen tasaus, eli vähän Fit Me-concealeria kohtiin jotka sitä vaativat ja viimeistelen kasvojen ihon Dermosilin mineraalipuuterilla (paras tuote heidän valikoimassaan!)Lopuksi vähän hajuvettä, vaihtelen päivittäin sitäkin.

P2200028

Illalla koittaa meikin poisputsaaminen. Nivean cleansing milk, tosi hellävarainen mutta tehokas tuote - taitaa olla kolmas purkki käytössä.. En muuta käytäkkään enää :) Sitten jotta ihan varmasti kaikki epäpuhtaudet saadaan pois käytän Lorealin Perfect Clean Soft Scrubia, jossa on tuo ihana tyyny, joka tosiaan poistaa kaiken "lian" naamasta :D Pesun jälkeen jotain voidetta nassuun, yleensä Dr Hauschkan erittäin paksua Ruusuvoidetta. Ennen nukkumaanmenoa aina käsivoidetta ja huulirasvaa, toki tulee käytettyä huulirasvaa ja käsivoidetta päivän mittaan myös.

P2200031

Joka päivä en kynsiäni lakkaa, mutta nyt sattui olemaan kynsienlakkauspäivä haha. Joten ensiksi vanhat lakat pois Sally Hansenin kynsilakanpoistoaineella, jos on vaikeampaa poistettavaa lakkaa niin käytän Lidlin kynsilakanpoistoainetta. Sitten kynsinauhaöljyä, aluslakkaa, värilakka ja päällyslakka. Yleensähän en käytä ainoastaan yhtä lakkaa, joten melkein aina tulee käytettyä enemmän kuin yhtä lakkaa + vielä koristelut.

Huhhuh, onhan tuossa tuotemäärä! Loppusaldoksi tuli 28 tuotetta. Tottakai joinakin päivinä tulee käytettyä muutama tuote enemmän, esim hiuksia stailattaessa. Mutta yleensä tämä on kyllä se perustuotemäärä jota käytän päivässä.

2 kommenttia:

 1. kiva tällänen postaus (:

  > kurkkaathan? <
  http://twostars-inthesky.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Oho, aika monta tuotetta päivittäiskäytössä! En tosin ole laskenut montako itselläni on...

  ps. ostin just tällasen huulikuorinnan
  http://www.shoptravelfood.blogspot.com/2013/02/sugar-by-fresh.html

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)