5. helmikuuta 2013

Lisää ostoksia

Kun nyt kerran shoppailun makuun päästiin, niin jatketaan samaa rataa! Tänään kävin postista hakemassa ihanaisen Katjan lähettämän paketin. Hän oli kiltti ja diilasi minulle Tuurista muutaman Orly-lakan, koska en vaan voinut käsittää että yksi Orly-lakka maksoi 3 € Tuurissa :D


orly

Tässä nämä komistelevat taas yhdessä. Tykkään näistä yhteiskuvista tosipaljon, jotenkin niin söpöääää!

  midnightstar

 Ensimmäisenä on Midnight Star. Tätä en ollut edes tilannut, sanoin Katjalle että jos löytyy jotain liiloja lakkoja niin sellassii saa ottaa mukaan. Katja sitten löysi tämän ja ahh! Niin mun makuun :)

  luckyduck

 Kunnon vihreetä lakkaa en edes omista, joten pitihän sellanen hankkia. Tosin, en tiedä onko tämäkään sellanen "kunnon" vihree, mutta saa nyt luvan kelvata sellaisena haha.

  peachyparrot

 Peachy Parrot on ihananvärinen, en oikein osaa kuvailla minkä värinen se on... Mutta uskon, että tämä kimaltelee ihanasti kesällä auringossa!

  sweetpeacock

 IHANA! Sininen, jossa paaaaljon shimmeriä. Ennen olin ihan hulluna glittereihin, mutta nykyään shimmerit ovat enemmän makuuni. Tämä johtunee siitä, että olen liian laiska poistamaan glittereitä.. Shimmerit ovat paljon helpompia poistaa. Anyway, tämän lakkaihanuuden nimi on Sweet Peacock. Tämäkin varmasti loistaa ja kimmeltää kesäauringossa järkyttävän hienosti!

En voi kylliksi kiittää Katjaa, en jaksa edes laskea kuinka monta kertaa kirjoitin hänelle kiitos fbees :D Mutta on se vaan ihana huomata, että on näinkin kilttejä ihmisiä, jotka jaksavat tehdä noin ison vaivan toisen puolesta :) Nyt kaikki vaan sinne Katjan blogiin katsomaan hänen upeita kynsiään ja manejaan!

13 kommenttia:

 1. Tottakai kynsihöperöitä tovereita täytyy auttaa. :)

  VastaaPoista
 2. Voi apua, mitä ihanuuksia. Varsinkin Peachy Parrot ja Sweet Peacock saa tän naisen sydämen hyppimään tuhatta ja sataa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisit nähnyt miten revin paketin auki: Katja oli laittanu niin paljon kuplamuovii ja teippiä että meinasi mennä hermot kun ei päässyt niin helpolla käsiksi näihin ihanuuksiin hahah :D Siis tottakai hyvä että oli pakannut lakat huolella :)

   Poista
 3. Oi voi! noin halvalla! ihania kaikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä, eihän sitä oikein tahtonut silmiään uskoa kun näki minkähintaisia ovat :o suomalaisista nettikaupoista ei tuolla hinnalla saa edes miniorlya :D

   Poista
 4. Ihanaa että sinäkin sait Katjan diilariksi :D minulta löytyy myös postaus niistä ihanuuksista jotka Katja osti :)http://emmminn.blogspot.fi/2013/02/ihanuuksia.html

  VastaaPoista
 5. Hienoja lakkoja ,ihana että on auttavia ihmisiä

  VastaaPoista
 6. Ihania lakkoja, varsinkin tuo Sweet Peacock. Kun mää kuulin tosta Orlyjen alesta, niin kyllä loksahti suu auki. Mua niin harmittaa, kun ite en päässy hamstraamaan Orlyja noin halvalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! kolmella eurolla ei saa edes yhtä Mavalan lakkaa :D

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)