5. helmikuuta 2013

LivBox-tuotteiden arvosteluja

Olen kaksi kertaa vastaanottanut LivBoxin, ja ajattelin että olisi aika jakaa omia mielipiteitäni tuotteista, joita olen testaillut.

Yhdestä tuotteesta olen jo aikaisemmin kirjoittanut postauksen, ja se oli Sally Hansenin kokokynsitarroista. Postauksen voit lukea täältä.

Yksi tuotteista on ollut melkein jokapäiväisessä käytössä.

  livbox 009

Aluksi en voinut sietää tuota kamalaa ruusunhajua(tuoksua?). Kauhistelin myös miten hirveen paksu koostumus tällä voiteella on - ajattelin että se aiheuttaa hirveen kukkimisen naamaan. Yhtäkään finniä ei tästä voiteesta ole tullut, ja se on pelastanut kuivan ihoni pahimmilla pakkasilla. Hajuun totuin ihmeen nopeasti! Kyllä tätä suosittelen, varsinkin heille, joilla on kuiva iho näin talvella.

peeling

Tätä Louis Widmerin kuorintavoidetta olen käyttänyt kolme kertaa. En oikein osaa sanoa olenko tykännyt tästä vai en. Aika perustuote, ei huono mutta ei myöskään mitenkään erikoisen hyvä.

lavieestbelle

Tätä seuraavaa tuotetta rakastan! Lancomen La Vie Est Belle on ehkä yksi ihanimmista tuoksuista joita olen käyttänyt. Niin raikas ja pysyy kauan iholla tuoksuna eikä haihdu pois päivän mittaan. Näytteen loputtua luulen, että joudun ostamaan vähän isomman pullon tätä...

kerastase

Ylläolevasta kuvasta näkeekin miten paljon olen tuotetta käyttänyt... Kerastasen kiiltoseerumi tekee hiuksista niiiiin pehmeät, latistamatta ja rasvoittamatta niitä kuitenkaan. Näin talviaikaan hiukseni sähköistyvät ihan hirveesti (varmaan aika tuttu tunne muillakin), joten olen ottanut tätä ainetta ja hieronut latvoihin, jolloin ne pysyvät ruodussa + ovat silkinpehmeät.

isadora

Jo kaksi vuotta aktiivisesti kynsiä lakanneena, ihmettelen miten en aiemmin ollut kokeillut IsaDoran lakkoja. Onneksi LivBoxin myötä sain kokeilla kyseisen merkin lakkaa ja voi että, mitä olenkaan missannut aikaisemmin! Lakka levittyi kuin unelma, peitti tosi hyvin, ihana sivellin ja muutenkin lakkojen sävyt ovat tosi hienoja. Ei taatusti jäänyt viimeiseksi IsaDoran lakaksi.

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintosia tuotteita (: Ja IsaDoran lakat on ihan huippuja! Pieneen pulloon nähden hinta tosin on vähän kohtuuton..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on huippuja mutta toki se hinta... Mutta olen aika usein nähnyt isadoran lakkoja alennuksessa, mutta en ole koskaan "uskaltanut" ostaa kun en tiennyt ovatko hyvänlaatuisia vai ei. Mutta nyt tiiän että ovat hyvänlaatuisia ja ensi kerralla kun tulee joku kiva ale vastaan niin hyökkään! :D

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)