4. helmikuuta 2013

Mimaxin ostokset

Mimaxilla oli tarjouksessa Orlyn kynsilakat, taisivat olla -30%. Normaalisti Mimaxilla Orlyt maksaa noin 15 €, nyt yhden sai hintaan 10.55 €. Orlythan ovat ilman DPBtä, Tolueenia ja Formaldehydia. Pullossa on 18 ml tavaraa eli paljon!

orly1

3 lähti mukaan ja kaupanpäälle sain viilan, josta ei nyt ole kuvaa.

orly2

Ainoa musta lakkani on loppumaisillaan, joten päätin tilata tämän Liquid Vinylin. Luin arvosteluita netissä ja lakka on saanut paljon kehuja. Minulle mustan lakan ostaminen on aina riskialtista, liian monta kertaa olen ostanut mustan lakan joka on ihan liirua ja ensimmäinen kerros on ruskea eikä musta...

orly3

Toinen lakka on nimeltään Beach cruiser ja on neonneonneonpinkki! Kesää ajatellessa tilasin tämän... Ennestään löytyy ainoastaan yksi neonlakka ja se on miniorly, joten halusin ison pullon jotain neonia!

orly4

Viimeisen lakan, Preamp, ostin ihan vain sen takia koska näin sen Tean blogissa ja rakkauteni liiloja lakkoja kohtaan sai minut tilaamaan tämän. Kuvasta pystyy jopa erottamaan shimmerin aika hyvin!

Tänään kävin hammaslääkärissä aamulla, ja jos olisin ollut 10 min aikaisemmin kotona, olisin ehtinyt saamaan toisen paketin suoraan kätösiini.. Mutta ei, pitää odottaa huomiseen ja sitten vasta hakea paketti. Sitten tällä viikolla pitäisi myös tulla LivBox ja yks toinen lakkatilaus.. ups, mitenniin riistäytyi käsistä tämä lakkojen tilailu?! Ei kai..

4 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia =)Livboxia odotellaan =)

  VastaaPoista
 2. Ah, ihanainen Preamp <3 Se on paitsi kaunis, myös helppo:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sun blogist saa aina näit himotuskohteita, kiitos vaan tästäkin :D

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)