10. helmikuuta 2013

Ihanatkynnet.fi tilaus

Pienenpieni tilaus piti Ihanillekynsille tehdä, kun huomasin heillä olevan varastontyhjennys meneillään. Harmikseni heille oli tapahtunut yksi virhe jossakin kohtaa, koska olin laittanut tilaukseeni China Glazen Sun-Kissedin, mutta heillä ei sitä ollutkaan enää varastossa.. Jouduin sitten ottamaan jonkun toisen lakan tilalle. Sun-kissed ois ollu sellane just ihana neonkeltainen lakka kesäksi!

P2080022

Vasemmalta oikealle: I'm with the lifeguard, Limbo Bimbo, Ruby Pumps.

I'm with the lifeguard on neonvihreä, en malta odottaa että pääsen käyttämään sitä kesällä! Limbo bimbo on myös aika neon, voin kuvitella miten hieno se on varpaankynsillä rusketuksen kanssa. Ruby Pumpsin otin sen Sun-Kissedin tilalle, tämä lakka ei varmasti enempää esittelyjä kaipaa... :D

P2080025

Olen jo kauan koittanut löytää tarpeeksi ohuita siveltimiä, joilla saisi ohuita kiekuroita tehtyä akryylimaaleilla. Ostin nämä testiin, eivät vaikuttaneet kovin hyvälaatuisilta... Heti lähti tuo metalliosa irti tuosta puuosasta... Noh, jonku 3 € taisivat maksaa.

P2080026

Kaupanpäällisiksi sain arkillisen kukkatarroja, hienoja! :)

Joku muu joka tilasi kyseisestä verkkokaupasta halvalla tuotteita? :)

6 kommenttia:

 1. Tilasin itekki muutaman lakan ja juuri noita samasia siveltimiä geelejä ajatellen.. En ole vielä testannut, mutta höh, jos ne hajoovat noin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ajattelin että nää olisivat vähän paremmanlaatuisia, mutta eiii... tai ehkä mulle sattui vaan maanantaikappale :)

   Poista
 2. Joo kyllä minäkin haksahdin tilaamaan :) Tilasin myös noita siveltimiä ja harmittaa jos ne irtoilee :/ mutta onneksi pikaliima korjaa asian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pitäis käydä vanhempien luona penkomassa laatikoita jos löytäis pikaliimaa.. toivottavasti se sit korjais nuo :)

   Poista
 3. Mäkin tilasin jotain poistojuttuja, pakkohan se oli kun halvalla sai. :) Mut en ehtinyt kauheasti mitään kivoja CG:n lakkoja tilaamaan, aika moni oli jo ehtinyt loppua kun tilaukseni tein. Esim toi I'm with the lifeguard ois voinut olla kiva. Mutta kai sitä ilmankin selviää. :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)