20. lokakuuta 2011

Välillä vähän jalka asiaakin

Tänään tein pitkästä aikaa aivan ihanan jalkakylvyn! Näytän teille kuvia käyttämistäni tuotteista, mutta varoitan jo etukäteen että kuvat ovat huonolaatuisia kun on jo näin pimeetä niin sisällä on pakko ottaa kuvia ja tiedätte, että ei oikein tule hyviä kuvia sisällä lampun alla :D Mutta tuotteiden nimet ja käyttötarkoitukset ovatkin siis pääasiassa eikä kuvien laatu mielestäni :)

Eli aloitan näyttämällä missä laitteessa liotan jalkaparkojani
Ylläoleva laite on nordican joku ikivanha jalkakylpylaite :D Kun kytkee virtajohdon seinään, voit valita haluatko että laite lämmittää veden (mitä se ei kuitenkaan tee, kokeiltu on, Ei toimiiii) tai väriseekö (toimii, MUTTA en kyllä ymmärrä mitä varten sen pitää niin tehä o.o vedenpinta vain värisee, mutta ei mikään muu mikä tuntuis jaloissa... :D Wtf..) Itse en kytke johtoa seinään, vaan lisään kuumaa vettä vain ja liotan jalkojani siinä hyvää kirjaa lukiessani :)


Kuuman veden lisäämisen jälkeen ripottelen vähän Dermosilin Foot Therapy-sarjaan kuuluvaa jalkakylpysuolaa. Tämä tuoksuu mentholille tai sellaiselle todella raikkaalle tuoksulle! Viilentää kivasti jalkoja :)

Liotettuani jalkojani x minuutin ajan, alan kuorimaan jalkojani tällä kuorintavoiteella. Eli kyseessä on (taas...) Dermosilin Foot Therapy jalkojen kuorintavoide. Tämä tuoksuu enemmän sitrukselle ja on todella tehokas! Jaloista tulee ihan silkinpehmeät, jopa minun jaloistani jotka ovat kuin hiekkapaperia aina välillä :) Tämä on luottotuotteeni jalkaparkojeni hoitoon! Rakeet ovat sopivan kokoisia ja kuorivat hyvin ja tehokkaasti.


Huuhdeltuani ja kuivateltuani jalkani, hieron niihin Dermosilin jalkavoidetta. Tämäkin tuote tuoksuu ihanan mentholille ja viilentää myös jalkoja , mikä antaa raikkaan olon! Tämä kosteuttaa mukavasti jalkoja ja tekee niistä pehmeitä. Dermosililla on myös myynnissä vähän rasvaisempi jalkavoide, jota aion ostaa talvea varten.


Mitkä ovat teidän jalanhoitorituaalit? Muistatteko tarpeeksi usein hoivata jalkojanne? Itse muistan liian harvoin tehdä jalkakylpyjä , tai jotenkin ei "ole aikaa" :DD Jalkakylvyn tekeminen vaatii huomattavasti enemmän aikaa, ainakin minulla, kuin kynsien hoito... Mutta aina jalkakylvyn jälkeen mietin "Miksi en tee tätä useammin?" :D

5 kommenttia:

 1. Jalkoja tulee viikottain melkein hoidettua, joskus se kyl unohtuu. :) Mä yleensä saunan yhteydessä laitan vatiin vettä ja jalkakylpy"shampoota". Anna niiden lillua siellä. <3 Joskus kuorin ne ja hion sekä höyläilen, jos on tarvetta. Sitten vaan rasvaa kehiin. :) Rasvata mun täytyy melkein joka päivä, kun on niin kuivat. :) Ei kyllä tule aina muistettua hoitaa.

  VastaaPoista
 2. Mä en kyllä muista edes joka toinen kuukausi jalkojani liotella... ennen kyllä kun olin työelämässä ja tein seisomatyötä, niin silloin säännöllisesti. Nyt kun laitan jalkakylvyn ja sinne poretabletin niin siellä on myös neljä pientä kättä+ määrittelemätön määrä leluja ;D Ja ne hetket että olisin yksin kotona on tosi vähissä. Mutta muuten kyllä jalat saa hoivaa rasvailun ja raspailun muodossa...

  VastaaPoista
 3. Mulla samat välineet ja aineet käytössä :D Sillon harvoin kun jaksan tehdä hoitoa. Paitsi mun "kylpyamme" on severin, ja välillä käytän tuon voiteen tilalla sitä shea-voidetta :)

  VastaaPoista
 4. maryliza: oho, viikottain! Sehän on hyvä asia :) Minunkin pitäisi joka päivä rasvata, mutta en ikin muista :D
  mirja: joskus minullakin on kuukauden jos parikin väliä ennenkuin muistan jalkojani hemmotella :D
  vanquisH: oho, ihan samat tuotteet!! :DD aika jännä yhteensattuma. olen itsekin miettinyt tuon shea voiteen hankkimista :)

  VastaaPoista
 5. Muutama haaste ois mun blogin puolella tarjolla, joten käypä tsekkaa, jos vaikka jonkun innostut tekemään. :)
  http://korkokengiss.blogspot.com/2011/10/viisi-haastetta-olkaapa-hyvat.html

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)