4. lokakuuta 2011

Pakettien sisällöt

Edellisessä postauksessa annoin vinkiksi kuvan, ja tottakai Ine meni ja arvasi oikein, eli kyseessä on pakettien sisällön näyttäminen!

Tilasin viime viikolla Mimaxilta ja SannaTaralta pari juttuu. 

Mimaxin tilaus ; 

Pakollinen yhteiskuva! Kuplamuoviin käärittyinä aws.

2 kpl Glitter Diamondeja, sitten yksi purkillinen noita... ömm... hexagoneja.... ? :D Kivoja kivoja!


Samat tuotteet, mutta taiteellinen kuva oooo !


Ja koska minulla on niin huono mielikuvitus, päätin tilata kynsikoristelukirjasen, josta saisin jotain kivoja ideoita. Ja on hienoja maneja täynnä! Siis tottakai pitää vähän soveltaa, onhan ne "vähän" överit (otin muutaman kuvan joistakin, jotka ovat mielestäni aika oudot, näytän ne sitten joskus!)Sitten se Sannan paketti


Yhteiskuva kuplamuoviin käärityistä pikkuisista!


Sitten vähän parempi kuva. Eli kyseessä on kuusi purkillista erivärisiä Glitter Diamondseja. Kivan värisiä, eikö vain?Huomenna sitten taas vaihteeksi kuva manista, jonka tein eilen. Ja nyt koitan olla tilaamatta yhtään mitään! Ainiin, paitsi eilen ostin yheltä bloggarilta kynsilakan, mutta se on nyt sitten viimeinen! 

6 kommenttia:

 1. Oiih ihania koristeita :D Ja tosiaan haluaisin nähdä minkälaisia kynsiä tuossa kirjasessa on.

  Kysyit että ostaisinko OPIa kympillä ja en kyllä ostaisi :D Oma rajani yhden kynsilakan hinnaksi on 2,50e ja jos ei sen halvemmalla löydy niin saa jäädä ostamatta. Olen pihi :D

  VastaaPoista
 2. Voi noi glitterdiamondit on kyllä ihania! Itsekin kokielin niitä juuri kynsillä ja tykkäsin tosi paljon! Tykkään vielä enemmän kuin glitterdustista.

  Eipä tiada niissä OPIn lakoissa missään itsessään lukee, et mihin kokoelmaan ne kuuluu. Noi "piraatit" mä vaan muistan, kun oon niitä paljon katsellut netissä ja kaupoissa. Monesti kokoelmien lakkojen nimet viittaa kyllä jotenkin yhteiseen teemaan, että se kokoelma voi olla helppokin arvata. Kuten nyt noissa PotC:t, joiden nimet viittaa palon leffaan: "Stranger Tides" (leffan nimi), "Mermaid´s Tears", "Sparrow Me the Drama" ja se valkoinen viittaa pääkalloon jne.

  VastaaPoista
 3. Kivoja koristelujuttusia.
  Ja tahtoo nähdä mitä siellä kirjassa on, kuvia! :)

  VastaaPoista
 4. Ine: danke schön ! aion muutaman näyttää ja haha, ne on aika huvittavia! Sitten muita tulette näkemään mun kynsillä sovellettuina!
  Nina: En ole vielä glitter diamondeja ehtinyt kokeilla, pitääpi ehkä tänään kokeilla! Googlasin vähän aikaa ja etin pirates of the caribbean kokoelman lakkoja ja siinä oli tuttuja nimiä, nimittäin melkein kaikki siitä kokoelmasta oli myynnissä siellä Kouvolan sokoksessa :O Minulla oli jo samansävyisiä lakkoja suurin osa niistä, joten en ostanut kuin kaksi :)
  rose: kiitti! :)
  marru: Kiitos :) Kyllä saatte nähdä , maltti on valttii! ;)

  VastaaPoista
 5. Hitsi jos Kouvolassa on noin hyviä tarjouksia ja mä en pääse enää käymään siellä. Poikaystävä kun oli ennen siellä suunnalla töissä, mutta ei enää, niin eipä taida olla mullakaan enää Kouvolaan asiaa. No, onneksi omistan osan kokoelman lakoista minipulloina, eikä ne kaikki sävhyt kovin erikoisia olleet. Että löytyy varmasti vastaavia muiltakin merkeiltä. Tein ainakin sen huomion nyt viimeksi täällä Kuopiossa Sokoksella, ettei siellä ollut kyllä enää yhtään kyseisen kokoelman lakkaa.. Ehkä ne ois tarjouksessa, jos niitä olis jäljellä...

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)