9. lokakuuta 2011

Franskis

Tänään tein ihan pelkästään ranskalaisen manikyyrin, tosin punaisella lakalla (tai en oikein taaskaan tiedä minkä värinen lakka on...) ja rajasin glitter nail linerilla. Oli kiva lopputulos!

Ei kovin erikoiset kynnet, mutta nämä kynnet ovat "minua". Yksinkertaiset manit ovat makuuni, sen olette varmaan jo hoksanneet :)

Ja käytetyt lakat tuossa noin ;Sitten kävin eilen illalla mamman kanssa Lidlissä ja juuri pari tuntia ennen kauppaan menoa olin lukenut Ninan blogin kommenttiboksissa Lidlin kynsilakanpoistoaineen olevan hyvää kamaa! No meikäpoika meni ostamaan sitten purnukan ja heti illalla kokeilin sitä!
 Tää oli kyl aika jännittävä tapaus.... Ensinnäkin, tuota ei kaadeta ainetta vanulapulle, vaan vanulappu asetetaan purkin päässä olevalle ööö jollekki-jutulle ja sitten pumpataan ainetta vanulappuun! Ja purkissa myös lukee asetooniton, mutta epäilen koska tuo poisti TODELLA  tehokkaasti kynsilakan, ja myös ne glitterviivat jotka olin piirtänyt (kaikki kynsilakat eivät poista noita glitterviivoja noin vain..!). Ja mikä oudointa : tämä tuoksuu jollekkin! Siis kyllä, se haisee sellaselle kynsilakanpoistoaineelle, mutta aina välillä tuli sellanen tuulahdus suht koht hyväntuoksuista tuoksua! Varmaan jonku kukan tuoksu... Oli kyllä jännä! Tätä aion luultavasti jatkossakin ostaa :) Oli nimittäin halpa ja hyvä, se on yhdistelmä josta tykkään!

6 kommenttia:

 1. Mulla oli tuota samaa kynsilakanpoistoainetta mutta se oli kertakaikkiaan niin kauhean hajuista mun nenääni etten osta koskaan enää.. :'D Lisäksi mun mielestä se pumppujuttu ei oikein pelitä. Tai siis tuleehan sitä ainetta sieltä mutta roiskuu kyllä ympäriinsä. :/

  VastaaPoista
 2. Nätit kynnet :)
  Enpä ole kokeillut vielä tuota poistoainetta..

  VastaaPoista
 3. Käpsytin: En oikein ole vielä päättänyt onko se haju kauhea vai ihan ok :DD Ehkä se jossain vaihees alkaa tökkii nenään enkä enää pysty sitä käyttää... Mutta eihän muutkaan kynsilakanpoistoaineet hyvältä tuoksu :/ Tuo on kuitenkin niin halpa ja hyvä, että se haju saa olla mikä on :D Se pumppujuttu toimii ainakin minulla hyvin :)
  Rose: Kiitos! Kannattaa kokeilla Lidlin kynsilakanpoistoainetta :)

  VastaaPoista
 4. Mä käytän tota samaa ainetta, tosin mulla on kyllä rinnalla muitakin joita käytän. Mullakin punppu "ruikki" ennen kuin opin tarpeeksi varoivaisesti sitä painelemaan. Mutta ite oon tosi tyytyväinen aineeseen, ihan on hintansa maksanu takaisin ja juu sillä lähtee yllättävän hyvin noi hileet ja glitterit :)

  VastaaPoista
 5. Oma lidlin kynsilakanpoisto aineeni on jotain antiikkisempaa mallia ja se haisee kyllä niin hirveälle, etten ole parissakaan vuodessa saanut sitä käytettyä. Mutta tuo täytyy kyllä ottaa heti testiin! (:

  VastaaPoista
 6. Mirja: Hyvä että muutkin ovat löytäneet tämän fantastisen kynsilakanpoistoaineen! :)
  hiutale: Okei, ehkä sun kannattaisi ostaa tätä uutta ja katsoa oisko haju parempi :D siinä voi myös olla ero jos ostaa asetoonittoman tai asetoonisen , niitä kun oli kahta eri siinä vierekkäin. ehkä se asetooninen haisee pahemmalle...

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)