11. lokakuuta 2011

Sinistä


Tänään kynsillä on sinistä kynsilakkaa pitkästä aikaa. Ja tämä kyseinen kynsilakka on todella ihana, mutta kuitenkin se pääsee kynsille niin harvoin! Ja aina kun se pääsee kynsille ajattelen "Miksi en useammin tätä ole käyttänyt?". Kyseessä on tämä H&Mn lakkaTässä lakkaa on kynsillä sitten! En tiedä mitä noi paakkurat tuossa keskisormessa on o.o Kuvassa ne näkyvät ihan liian hyvin haha :D Ja hei huomaatteko että olen lyhentänyt kynsiäni? Nyt minulla on mielestäni just sopivan pituiset kynnet ja mikä parasta: kaikki ovat samanpituisia! :) 
Nimettömässä on sinisin glitter diamondein tehty sydän Jipii :D Jotain halusin tehdä sillee extraks, ja se sai nyt sitten olla tuollainen sydän :) Aika söpöJA KÄÄK! Eilen sain iltapäivällä sähköpostin Sannalta että pakettini on lähetetty postin matkaan! Tänään aamulla pakettia jo odotin, koska mielestäni sen olisi eilen pitänyt ehtiä jo matkaan ja tänään sitten minun luokseni, mutta toivottavasti paketti löytää perille huomenna! Tai sitten ihana posti on kadottanut pakettini :( Eipä olisi ensimmäinen kerta... Ja tänään sain myös toimitusvahvistuksen Cesarsilta, eli luultavasti ylihuomenna on paketti sitten noudettavissa postista ! Ää tätä pakettien määrää <3 Tekisi mieli tilata jotain vielä jostakin nettikaupasta, mutta kohta olen kuitenkin menossa Turkkiin, joten pitää kai rajoittaa tätä shoppailuintoa vähän aikaa!

7 kommenttia:

 1. Oi ihana väri, rakastan varsinkin sinisiä sävyjä :)! Mitä olit tilaamassa, vai aijotko vielä paljastaa? :D

  VastaaPoista
 2. Hei minulla on sinulle haaste!

  http://myglitterydreams.blogspot.com/2011/10/haaste.html

  VastaaPoista
 3. Lilli: Minunkin makuuni tuo sininen :) Se on aika jännän värinen, en osaa selittää!! :D Ja en aio etukäteen paljastaa mitä tilasin, saatte sitten (toivottavasti huomenna!) nähdä ostokset! ;)

  VastaaPoista
 4. Ihanan värinen lakka :)
  Kyllä ne paketit sieltä tulevat..

  VastaaPoista
 5. Kaunis väri! miten nuo henkkamaukan lakat kestää kynsillä?:)

  VastaaPoista
 6. Mulle on tullut hirmunen sinisten lakkojen vimma. Haluan kaikki mahdolliset siniset sävyt itselleni ja kaikilta mahdollisilta merkeiltä. Juuri eilen h&mllä käydessäni katselinkin muunmuaassa tätä (tai jotain tän tapasta) lakkaa. Harmi ettei rahat riitä kaiken ostamiseen... :D

  VastaaPoista
 7. Rose: Kiitos :) No toivotaan parasta :)
  Noora: On kyllä kiva väri :)
  Petra: Haha, voi sinua! Itse omistan vain 3 sinistä lakkaa, joista kaksi on H&Mn sinisiä :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)