15. lokakuuta 2011

15.10

Tällä hetkellä kynsissä tämä lakka

Eli kyseessähän on OPIn Houston we have a purple. Erittäin hienon värinen lakka ,mutta ... 3 kerrosta lakkaa peitti jotenkuten, näkyi vielä vähän kynsirajaa... Ja en voi sietää sitä , että kynsirajaa näkee, joten päälle laitoin kunnon kerroksen Color Clubin Hot Couture glitterlakkaa


Tosiaan, postauksen lopussa on video, jossa esittelen kynsikiekolla uudet color club nail art linerini. Ja videolla näkyy myös vilaukselta silloin tällöin ne kynnet. Ja tein videon, koska olisi hirvee työ yrittää saada hyviä kuvia ja sitten vielä nimet ja HUOH :D


Ja tein tämän videon siis Mirjan pyynnöstä, hän halusi nähdä miten color clubit peittää ja minkäväriset ovat :) Toivottavasti tykkäät videosta Mirja!

9 kommenttia:

 1. Näyttää hyviltä nuo color clubit! Eli vosi vaikka itsekin joskus hankkia, kun tietää olevan hyviä. :)

  VastaaPoista
 2. nina, ainakin näitä pastellivärejä suosittelen, peittävät älyttömän hyvin :) muista kokoelmista en tiedä, esim neon kokoelmasta en ole varma onko yhtä peittävä :)

  VastaaPoista
 3. Voi apua, mä olin jo kauan kuvitellu olevani sun lukija, mutta äsken rupesin kattomaan, eikä löytynytkään blogilistalta. :o No mutta nyt on asia korjattu. :)

  Mua kiinnostaisi se neonkokoelma. Toivottavasti ovat yhtä hyviä kuin nämä. :)

  VastaaPoista
 4. jee, yksi uusi lukija wipii, tervetuloa! :)
  Jostain luin, että neonvärit voivat olla vähän vetisempiä kuin nuo pastellivärit... mutta voihan se olla että ne kuitenkin peittävät hyvin,ehkä ei yhtä hyvin kuin pastellivärit, kun esim neonkynsilakat vaativat alleen aika usein valkoisen lakan, ehkä sama pätee noihin art linereihin =D en tiiä.. kokeile ja kerro! :)

  VastaaPoista
 5. Omelett med sparris !16. lokakuuta 2011 klo 18.26

  Kiva video! :)

  VastaaPoista
 6. Ja vielä osoite...
  http://kunsii.blogspot.com/2011/10/eka-tunnustus.html

  VastaaPoista
 7. Vau, nehän peittää hyvin! Sulla on muuten tosi kiva ääni ;) miellyttävä kuunnella. Liityin lukijaksi :)

  VastaaPoista
 8. Hyvin nuo peittää, miksi en niitä tilannut silloin? :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)