20. heinäkuuta 2011

Uusi rakkauspakkaus

Uusi rakkauteni, vinoranskis (tai sillee mä ainakin sitä kutsun), on helppo tehdä sekä näyttävä. Sen kun vaihtelee väriyhdistelmiä niin saa aina erilaisen lopputuloksen! Tällä kertaa yhdistelin näitä värejä. 
Tuo Rimmel kynsilakka on uusi, siitä enemmän seuraavassa postauksessa. Tuota OPI Silver Shatteria käytin vain peukaloissa sekä nimettömissä antamaan lisäeffektiä. Tuo musta Golden Rose nail art liner on aivan HUIPPU! Jokaisen kynsitaiteilijan kuuluisi omistaa tuo, sillä on niin helppo piirtää kaikenlaista, ei sotke, yksinkertaisesti PARAS!

Lopputulos! Ja anteeksi, että on mennyt kynsilakkaa yli rajojen (kynsinauhoille), en vain jaksanut alkaa  putsaamaan kun en kuitenkaan saa kaikkea pois. Vedellä läträäminen (tiskaaminen...) kuluttaa nuo kuitenkin paremmin pois. Mutta anyway, eikö olekin lovely? Tykkään ihan hirveesti!
Nyt minua vain huolestuttaa yksi asia.. Näin youtubessa yhden naisen videon, jossa hän esitteli minkälainen hänen OPI musta crackle kynsilakka on viiden kuukauden omistamisen jälkeen. Siis, se oli ihan järkyttävää! Harja oli ihan hirveässä kunnossa, se musta sisältö oli ihan kuivunutta ja vaikka hän miten yritti pitää pulloa ylösalaisin ilman korkkia, ei sieltä valunut yhtään mitään ulos... Ja hän sanoi, että hän suojaa kynsilakkansa auringolta ja säilyttää ne pystysuorassa (niinkuin minäkin). No nyt pelkään, että sama kohtalo uhkaa minun Silver Shatteria! Ehkä niin tapahtuu kaikille OPI shattereille? Pullo on isonkokoinen, tavaraa on paljon eikä sitä joka manikyyrissa halua käyttää cracklekynsilakkaa... :S Toivottavasti tuon naisen kynsilakka oli vain poikkeus ja joku tekninen virhe...

5 kommenttia:

 1. On hienot! :)
  Toivotaan ettei mene pilalle tuo sun Opi. Mun teki mieli ostaa tuota samaista, mutta en sitte hinnan takia ostanu. :D

  VastaaPoista
 2. Voi mä tahdon ton Silver Shatterin! En vaan löydä enää mistään kaupoista, vaikka kävin katteleen. Ehkä ostettava joku halpisversio sit vaan.. :( Mulla on myös musta OPIn shatter, eikä se oo kyllä huonoksi mennyt, vaikka vähän kuivunut sitä lakkaa pullonsuuhun. Ihan yhtä hyvin kuitenkin toimii kuin aina ennenkin. Toi Rimmelin lakka on kyllä varmasti hyvä, meinaa itselläni on saman sarjan violetti ja kuivuu tajuttoman nopeasti kynnelle. Ihan täydellinen lakka mulle, kun on aina kiire. :D

  VastaaPoista
 3. Tuo Silver Shatter on ihana :) No hyvä, ettei sinun mustalle shatterille ole tapahtunut mitään! Ja kyllä, tuo Rimmelin lakka on yksi suosikkilakoistani tällä hetkellä :)
  Oletko koittanut tilata netistä OPI Silver Shatteria? :)

  VastaaPoista
 4. Pitäis kai tilata jostain ulkomailta, mutta en oo mistään ulkomaalaisesta nettikaupasta mitään koskaan tilaillut ja kun en mitään luottokottiakaan omista. Nyt pitäis sit opetella paypalia tms käyttään ton shatterin takia... No, katsotaan.

  VastaaPoista
 5. Ostin Isadoran Graffiti lakkaa juhannuksen jälkeen, ehkä 3 kertaa olen käyttänyt, ja on jo sellaista möhnää. Kuitenkin saa ihan hyvin levitettyä silti. Ruskea taas on kynsilakkamaisempaa :D Liityin lukijaksi, ihana blogi! Taidampa nyt tästä vinoranskiksesta ottaa vähän mallia johonkin seuraavista lakkauksista, on niin kivat kynnet!
  Käy kurkkaamassa minunkin blogi:
  http://opportunitiesfornails.blogspot.com/

  ps. en päässyt kommentoimaan google tililtä, aina kun kirjauduin nii tuli silti anonyymi ;oo

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)