22. heinäkuuta 2011

Haaste

Oho, ensimmäisen kerran minut haastettiin! Haaste tuli Mirjalta, joka kirjoittaa lepikossa kuhisee blogia :)

KUKA:
18-vuotias tyttö, joka asuu koiransa kanssa omassa kodissa. Aloitan kuukauden päästä viimeisen vuoteni lukiossa, jos kaikki menee hyvin siis. Sen jälkeen tähtään ammattikorkeakouluun restonomiksi. Tällä hetkellä olen kesätöissä kioskilla, josta pidän paljon. Olen hulluna kynsilakkoihin ja kaikkeen mikä liittyy kynsiin. Pidän kielistä, espanjasta eniten. Koulussa opiskelen äidinkieltäni ruotsia, suomea, englantia, saksaa sekä espanjaa. Aion kirjoittaa nämä kielet sekä maantiedon.

MITÄ:
Mitä tämä oikein tarkoittaa? :D Noh, kerron vaikka kynsien laitostani. Olen pienestä lähtien omistanut kynsilakkoja ja lakkailut kynsiäni. Muistan pienenä kun halusin shokeerata äitiäni ja ostin vihreetä kynsilakkaa... Onnistuin! :DD Nyt noin puolivuotta sitten innostuin kynsien koristelusta toden teolla: Ostin ensimmäisen Trind Nail Repairin ja aloitin kynsien kasvattamisen. Sen jälkeen kynsilakkakokoelmani kasvoi valtavasti ja kasvaa kasvamistaan...

MISTÄ:
Etelä-Suomesta, pääkaupunkiseudulta. Asun siis koirani kanssa kahdestaan. Unelmani on aloittaa opinnot Lappeenrannassa valmistuttuani.

MILLÄ:
Omistan pienen valkoisen Peugeot 205. Sillä pääsen kesätöihin ja kavereita tapaamaan. Kävelen kouluun ja kotiin. Junalla ja bussilla kuljin paljon ennen ajokortin hankkimista.

MILLOIN:
Kirjoitan postauksia silloin kun huvittaa, voi olla aamulla tai illalla. Ajastan aika usein postauksia kesällä, koska olen töissä ja töiden jälkeen rättiväsynyt. Haluan kuitenkin, että lukijani pysyvät tyytyväisinä ja saavat lukemista.


Haastan Inen (inenlakkaleikkeja)

1 kommentti:

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)