21. heinäkuuta 2011

Lahjoja

Äitini ja isoäitini mielestä työskentelen ahkerasti, joten he päättivät ostaa minulle jotain, joka on mieleeni. No arvaatte varmaan, mitä he ostivat :) Olin ihan liikuttunut, kun he ojensivat lahjat! Ja hyväksi tuurikseni kävi vielä niin, että minulla ei kyseisiä lakkoja, tai edes värejä, ollut ennestään!
Eli äidiltä sain Mavalan 32 Bangkok, ja isoäidiltäni Rimmelin Sky High! Tuo Sky High ei ole oikeasti ihan noin vaalean sininen, vähän vihertävä jossakin määrissä... Tuon Bangkokin värin kamera on osannut tallettaa hyvin :)
On niin kiva, kun sukulaisetkin ovat kiinnostuneet harrastuksestani ja ostelevat minulle pieniä kynsilakkoja! Arvostan sitä niin paljon. Kaveritkin jaksavat kuunnella kynsilakkahöpötyksiäni ja ovat mielellään kynsimalleja :) Poikaystäväkin jaksaa kävellä perässäni kaupoilla kynsilakkaosastoilla... Kärsivällinen kaveri :)

Osaako teidänkin sukulaiset/kaverit yllättää teitä tällaisilla lahjoilla silloin tällöin? :)

2 kommenttia:

  1. Anopilta kyllä aina saan kaikkea yllätyksellistä :D Viimeksi toi minulle Hello Kitty -palapelin kun tietää minun Kittystä tykkäävän ja pullon kynsilakanpoistoainetta. Kivat lahjat sinullakin (:

    VastaaPoista
  2. Mulle ei ole kukaan osannut vielä lakkoja ostaa :D Mulla on toi Bangkok ja se on hirmunätti sävy ! Kuuluu ihan mun lemppariväreihin ja sopii monen kanssa :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)