18. heinäkuuta 2011

I'm so excited!

Ette ikinä arvaa... Ostin elämäni ensimmäiset OPIt!! Halusin uteliaisuudesta kokeilla ovatko OPIt paremman laatuisia kuin halvat markettilakat. Nämä lakat ostin Sokoksesta. Sattumalta löysin pöydän jonka päällä luki Tältä pöydältä kaikki -50%! Ja sitten loksahti suu auki; OPI!!! Eli normihinta näillä oli 16.20, yhden sain 8,10 ja toisen 7,85(vai 7,95... No jompikumpi!!).
Eli nämä kaksi ostin: I want to be a-lone star ja Bullish on OPI

Ja tältä I want to be a-lone star näyttää kynsillä. Kuva vääristää vähän väriä, mutta etteköhän tulevaisuudessa tule näkemään parempia kuvia kun käytän sitä uudestaan :)
Mitä mieltä olen OPI kynsilakoista? 
Rehellisesti sanottuna, minulla oli korkeat odotukset. Odotin jotain päätähuimaavaa eroa markettilakkojen ja OPIn välillä. No sellaista ei kyllä valitettavasti ollut... Ainakaan näiden kahden välillä. Itselleni lakkasin tuota vaaleansinistä joka levittyi aika vaikeasti, meni kokoajan kynsinauhoille vaikka kuinka yritin varoa... Ja lakkasin samalla tavalla kuin yleensä lakkaan kynsiä... Harjoitus tekee mestarin. Lakkaa laitoin kaksi kerrosta.  Punaisella lakkasin mummoni kynnet, ja punaista lakkaa tarvitsi vain yhden kerroksen levittää ja lopputulos oli upea. Jouluinen värinen, ostin sen siis ihan joulua ajatellen. Ennestään minulla on vain yksi punainen, Dependin, ja se on sellast litkua että huhhuh... :D


Ihastuinko OPI lakkoihin?
En oikeastaan. Tajusin, että markettilakat ovat yhtä hyviä ja halvempia (joojoo, voi tilata netistä halvalla OPI ja CG, mutta minun mielestäni on kiva kävellä kynsilakkahyllyn luo ja valita sieltä käsin mieleiseni). En tietenkään kadu ostostani, ihanan värisiähän nämä ovat :)

Yhdellä bloggaajalla oli kynsilakkakirppis ja päätin sitten ostaa yhden China Glazen häneltä. Lähipäivinä postinjakajan pitäisi tuoda pienen paketin minulle :) Postikuluineen hinnaksi tuli 7e. Odotan innolla saavani kokeilla ensimmäistä kertaa elämässäni China Glazea!

2 kommenttia:

  1. Ei se OPI omalla kohdallani muuten, mutta se päälilakka pitää lakkauksen kynsissä viikon ja se on se, jota itse arvostan :)

    VastaaPoista
  2. Hei, missä on kirppis? Niiltä tulee aina tilattua jotain...

    Ja täytyy munkin menä vilkaiseen osiko Sokoksella OPIt tarjouksessa... Kyllä mä OPIsta tykkään, pysyy tosi hyvin kynsissä ja varsinkin se shatter on tosi laadukas ja ihana. Mustana sen omistan siis. Yhtä lailla mä kyllä käytän esim Lumenen lakkoja, joista tykkään paljon ja muitakin tulee marketeista ostettua. Ainakin se Rimmelin tuoksuva lakka (mulla on pinkki) oli tosi hyvä laatuinen ja pysyi hyvin kysnsissä mulla. :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)