11. heinäkuuta 2011

Herkät kynsitaitelijat ÄLKÄÄ LUKEKO!

Varoitan jo näin aluksi että seuraava kuva ei ole kaunista katsottavaa.
Niinkuin jo aiemmin kirjoitin blogissani katkesi vasemman käden etusormen kynsi... Seuraavaksi saatte (jos haluatte) nähdä miten hirveältä tuo kynsi näyttää muiden pitkien ja kauniiden kynsien joukossa.
AUTS sanon minä! Onneksi tuo pikkuinen on jo alkanut kasvaa ja parantunut :) Ei se kuitenkaan pitkään aikaan tule olemaan pitkä kynsi, mutta ajan myötä. Harmittaa kyllä että yksi kynsi on noin lyhyt, mutta en raaski muita kynsiä leikkaamaan tuon kynnen takia.

Oliko karmea kuva? Miltä tuntui nähdä tuollainen kynsi? Riipaisiko sydäntä? Tunsitko myötätuntoa? Oletko kohdannut saman kohtalon?

6 kommenttia:

 1. Minä en pieniä katkeiluja pelästy! (: Osanottoni kuitenkin lyhyen kynnen johdosta. Tiedän miltä se tuntuu ):

  VastaaPoista
 2. Haha :D Tämä olikin vähän huumorilla höystetty tämä postaus! Ja kiitos osaanotosta! :D On se ikävää että sinäkin tiedät miltä se tuntuu :/ Kenenkään kynsitaiteilijan ei pitäisi joutua kokemaan tuollaista...:D

  VastaaPoista
 3. En pelästynyt. :) Minulla on aina etusormien kynnet lyhyet, kun on niin herkät lohkeilemaan yms. eli olen kohtalotoveri kynsien katkeilussa. :)

  VastaaPoista
 4. Toinen kohtalotoveri jo! :) Ihme, että kynnet lohkeilevat vaikka käytän Trind Nail Repairia... Peukut ja etusormet lohkeilevat tosiusein, mutta pikkurillien sekä nimettömien kynnet kasvaa kasvamistaan! Ne ovat myös todella vahvoja, niitä ei pysty edes leikkaamaan kynsisaksilla... :D

  VastaaPoista
 5. Näyttäis mun mielestä kivemmalta, jos kaikki kynnet olis samanpituisia. Toki ymmärrän, jos et halua leikata muita kynsiä :D

  VastaaPoista
 6. Haha, totta, totta :) Mut nyt kun olen lakkailut vinomanikyyrejä niin pituuseroa ei huomaa heti :) Niin sitten kun etusormen kynnet ovat kasvaneet vähän niin leikkaan kaikki samanpituiseksi :) En osaa olla jos kaikki kynnet ovat yhtä lyhyitä kun nuo etusormen kynnet :DD Tuntuu ihan oudolta :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)