30. kesäkuuta 2011

Ostoksia nr. 4

Huhhuh, onpas viime aikoina tullut osteltua paljon kynsiin liittyviä asioita... Uusimpina ostoksina voisin näyttää minun ihka ensimmäiset FIMOT! Jeeij! Ostin ne yhdeltä bloggarilta hänen blogikirppikseltä ^^ Ja samalla myös tottakai fimoleikkurin.

Tosisöpöjä! Tykkään tosipaljon noista erilaisista kukista :) Niitä kun voi laittaa tavallisen ranskalaisen manikyyrin kaveriksi jne. Tuosta pääkallosta en tykkää yhtään, mutta siitä tuli minun harjoittelukappaleeni, koska huomasin että fimoja ei ole helppo leikata täydellisen paksuisiksi....

Mistä te yleensä tilaatte fimojanne, jos omistatte fimoja? Varmaan tulevaisuudessa aion ostaa lisää fimoja, mutta tähän asti olen löytänyt niitä vain eBaysta... No, jos kiltisti pyydän iskää tilaamaan sieltä (kun hänellä on paypal).
Kohta töihin, iltavuoro!

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Huuto.netistä olen löytänyt aika kivoja fimotarjouksia (: Pari viikkoa sitten ostin yhdeltä myyjältä 50 kappaletta 10€ + postikulut. En tiedä sitten että onko ebayssa minkä hintaisia nuo fimot, mutta itse suosin suomalaista ja tulivatkin vielä ihan muutaman päivän sisään maksusta.

    Se, ettet päässyt blogiini johtui ihan siitä, ettei minulla ole sellaista ollut :D Tänään repäisin ja aloitin semmoisen. Että eikun vain sinne (:

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)