21. kesäkuuta 2011

ajatuksia

Suurimmalla osalla opiskelijoilla ei ole varaa OPI tai China Glazen kaltaisiin "laatukynsilakkoihin". Tämä postaus herätti paljon ajatuksia minussa: http://edeskynnet.wordpress.com/2011/06/19/mita-maksaa/#comments 
Minä kun olen aina ollut innoissani ostettuani uuden kynsilakan Citymarketista ja ihaillut sen ihanaa väriä, olenko koko tämän ajan elänyt "valheessa"? Mitä olen oikein missannut kun en ole koskaan kokeillut OPI tai China Glazea? Ja kun minä olen aina luullut niiden olevan kalliita. Linkittämässäni postauksessa Murmis ja Papu paljastavat meille, paljonko oikein OPI ja China Glazen tilaaminen ulkomailta maksaa.
Niinpä päätin äsken käydä eBayssa katsomassa hintoja. Laitoin valuuttamuuntimeen paljonko oikein USD on €. No sain selville että eBayssa OPI on halpa ja China Glaze myös ja valikoima mitä mahtavin.
Mutta sitten silmääni iski linkittämässäni postauksessa yhden lukijan kommentti: "china glaze ja OPI ovat halpoja markettilakkoja USAssa", eli niitä saa tyylii 2 eurolla useimmissa kaupoissa...
En oikein tiedä mihin lopputulokseen pyrin tulemaan tällä kirjoituksella... Ajatukset vain myllertävät päässäni :D Ehkä ei olekkaan niin "paha asia" ostaa markettilakkoja kalliin hintaan (tai kalliimmalla kuin ulkomailta tilattujen)...
En voi vertailla ovatko USAn markettilakat paremman laatuisia kuin Suomen markettilakat, koska en ole koskaan edes koskenut OPI tai China Glaze pulloon. Mutta monissa blogeissa saa lukea miten hyviä opi ja CG ovat laadultaan. Tähän asti olen ainakin tyytyväinen kynsilakkakokoelmaani ja se sisältää kaikenlaisia värejä jne.
Odotan innolla pääseväni kotiin, siellä nimittäin tulee odottamaan ihka ensimmäinen OPI kynsilakkani... Mutta siitä sitten enemmän toisessa postauksessa.

Haluaisin mielelläni kuulla teidän mielipiteenne "halpislakoista/markettilakoista", verrattuna muihin jne.

6 kommenttia:

 1. Svar: Det tycker jag också :)

  Får jag bara fråga var från Finland du kommer? :)

  VastaaPoista
 2. Heippa! Oon alottanu bloggauksen tossa joku 3 kk sitten kosmetiikasta/kynsistä/muodista ym. ja jos kiinnostaa olisin enemmän kun kiitollinen jos käyt vilkasemassa ja uudet lukijat on aina lämpimästi tervetulleita, kiitos paljon! :)
  http://beautificationbox.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Kyllä mun käsityksen mukaan OPI ja China Glaze on jenkeissäkin arvostettuja ja vähän kalliimpia merkkejä kuin "marketti lakat" miksi muuten niitä myyviä nettikauppoja olisi niin paljon, kun niiden myynti kohdistuu useimmiten kuitenkin suurimmaksi osaksi jenkkeihin? Luulisin että sen takia kun niistä niitä saa halvemmalla kuin kaupoista.

  VastaaPoista
 4. Niin, totta totta... Olisi kiva tietää minkä merkkisiä markettilakkoja löytyy USAssa, siis minkä nimisiä ja minkä laatuisia...Ja mitä mieltä ihmiset ovat niistä markettilakoista jne.

  VastaaPoista
 5. Juu, ei kyllä noita merkkejä näkynyt jenkeissa niin halvalla, vaikka vähän edullisempia ovatkin, kuin Suomessa. =) Pari Milanin ja pure Icen lakkaa tuli ostettua. Milanilla hyvät pigmentit ja ok kestävyys, toisella ok hintalaatusuhde, vaikka pysyvyys ei olekaan mikään maata mullistava.

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)