28. kesäkuuta 2011

Ostokset nr. 3

Kävin anoppini kanssa kirpparilla. Cottoncandymakerin blogisivuilla luin, että Kouvolasta löytyy kirppis joka myy kynsijuttuja.
No minä halusin sitten heti lähteä sinne ja anoppi halusi myös.
Ja siellähän oli mistä valita! Päätä ihan pyörytti... Hillitsin kuitenkin itseni ja en ostanut koko kirpparia tyhjäksi... :D Kuvia ostoksista:
Yes Loven kultainen glitterilakka! Kokeilin sitä yhdelle kynnelle ja voi apua... Ei tarvii mitään  strasseja käyttää koska tuon sisällä on pieniä strasseja! :O Maksoi 1 €.

Nail Art Liner, valkoinen. Maksoi 2,99€ muistaakseni. 

Strassihyrrä, jossa tähdenmuotoisia strasseja. Söpöjä! Siinä oli erimuotoisia strasseja valittavana, sydänmuotoisia muun muassa, mutta minä tahdoin tähtimuotoisia! Hinnan näettekin kuvasta, 2,99€.

Pakkaus, jossa pieniä pulloja joissa on erilaisia juttuja. Niissä on muun muassa mikrohelmiä ( joita olen himoinnut pitkään..), sitten jotain erivärisiä strasseja ja hippuja ja sen sellaista. Sitten sen mukana tuli vielä appelsiinipuuntikkuja vai mitä lieneekää... :) Hinta 3,50€.
Mitäs piditte ostoksista? Jos joku haluaa lisätietoja tästä kirppiksestä niin kysykää niin kerron! :)

3 kommenttia:

  1. pöh ja höh, miks meillä ei ole tuollaista kirppistä :< Yhdellä kirppiksellä on kyllä pikkuinen hylly kynsijuttuja, mutta valikoima on ihan onneton! Vissiin pitää lähtee Kouvolan suuntaan :D

    VastaaPoista
  2. Haha :D Oon sellanen kirpparirotta että luulisin kolunneeni kaikki jns kirpparit jo läpi :D Joskus saattaa hyllyjenvälistä löytyä jotain yksittäisiä lakkoja mutta en hirveesti luota niihin :D

    VastaaPoista
  3. Meilläkin on täällä Kuopiossa kirppis joka myy YesLoven lakkoja ja siellä on siis kassalla semmoinen kynsituotehylly, missä ois kaikkii strasseja yms, joita toivottavasti pääsen ostelemaan kun palkka tulee... Lakkojahan mä oon sieltä jo aika paljon hamstrannut. :) Samoissa hinnoissa pyörii kuin teillä päin. Valkoisen koristelulakan olisin halunnut, mutta semmoista siellä ei vielä ole. Sieltä kun ois saanut niin halvalla!

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)