23. kesäkuuta 2011

Ostokset nr. 1

Olen siis majaillut poikaystäväni luona noin 3 viikkoa. Sinä aikana on tietenkin ehditty käymään mooonta kertaa shoppailemassa! Ja kaikkea kynsiin liittyvää on tarttunut mukaani.
Ensimmäisessä shoppailukierroksessa tarttui nämä mukaan:
Seuraavaksi tulee yksittäiset kuvat ja tarkemmat tiedot tuotteista.

Kynsiharja. Tämä on ihan vaan Anttilasta, normi tylsä kynsiharja, mutta todella tärkeä ! Inhottavasti jää pitkien kynsien alle kaikenlaista ei-niin-kivaa, ja tällähän saa sen pois! Makso jonku alle 2€.
Mavalan kynsinauhaöljy. Tätä en sinäänsä ostanut, tämän sai kaupanpäälle kun osti 3 mavalan tuotetta. Ja minähän ostin, tai no, ostettiin puokkiin anopin kanssa niin että sain tämän :)
Sitten H&Mn pinkki nail polish. En tiedä sen nimeä. Ja syy miksi tämän ostin oli, koska ostin samalla H&Mstä ihan tasan just samanvärisen mekon! Ja pakkohan mekon ja kynsilakan on mätsätä.... Tänään ostin myös samanväriset kengät,mut ei tämä ole muotiblogi niin siksi niistä ei ole kuvia :) Hinta 3,95€.

Mavalan ihana liila <3 Tuollainen baby-lila :D Aivan ihana. Kokeilin sitä tottakai heti. Oli alennuksessa Anttilassa, hintaa oli 3,50€.
Uusi Trind Nail Repair. Vanhasta tuli oudon tahmainen ja sitä ei voinut enää käyttää. Onneks siinä oli ihan vain pohjat jäljellä, johon ei se harja edes osunut.. Anttilasta tämäkin, joku 13€ taisi olla. Tästä tykkään muuten tosi paljon, tätä käytän aina Base Coatina.Wild And Crazyn keltainen, nimeltään Twilight. En vielä omistanut keltaista ( :O ) niin pakko oli ostaa! En muista hintaa, alle 4€ kuitenkin.


Sitten viimeiseksi ihanin kynsilakkaostos! Maybellinen Forever Strong Pro ! En muista kynsilakan nimeä, eikä pullo valitettavasti ole nyt lähettyvillä... Mutta kuvasta näkyy ihana väri! Korallinpunainen. Normaalisti tämä maksaisi 7,90€, mutta sain sen 6,50€.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)