26. kesäkuuta 2011

ostoksia nr. 2

Kävin toisenkin kerran ostoksilla hehe. Löysin silloinkin kaikkea kivaa kynsiin liittyvää!Ensinnäkin tällasia hienoja strasseja Suomalaisesta kirjakaupasta! Aika coolia... Ja hintahan näkyy tuossa :) Ensimäisessä pussissa on pisaranmuotoisia strasseja, toisessa on neliömuotoisia.
Sitten RobinHoodista tällanen missä on pieniä hopeisia ja vaaleanpunaisia strasseja, sekä kynsitarroja! Tosisöpöjä. Tän hinta taisi olla 5,99€. Tiedän, aika kallis... Mutta strassit tuntuvat loppuvan niin nopeasti...
Sitten Suomalaisesta kirjakaupasta löysin kaksi irtoglitteriä. Hopeinen sekä valkoinen. Hintaa per purkki oli 1,90€ . Myöhemmin näytän myös manikyyrin, jossa käytin valkoista irtoglitteriä.

Robinhoodista MNY (maybelline new york) kynsilakat. Läpinäkyvä, hopinen sekä sininen. Tuo sininen on aivan ihana! :O Hintaa per pullo oli 3,50 ja tuossa on aika paljon tavaraa, tällä hetkellä en muista montako ml oli... Tuo läpinäkyvä kiinnittää isoimmatkin strassit (ne suomalaisesta kirjakaupasta ostetut) aivan loistavasti. Sinistä käytin liukuvärjäykseen. Tämä sininen vivahtaa välilllä vihreänä joissakin valoissa, joskus turkoosina, joskus sinisenä.. Aika jännä :)


Näitä tarvikkeita käytin liukuvärjäykseen. Tuloksena tämä...

Sitten lisäsin sinisen neliömäisen strassin :)


Tällaista tällä kertaa! Olen innokas bloggaaja, mutta tuntuu turhauttavalta kirjoittaa itsellensä, kun ei ole lukijoita... Olen kommentoinut muiden blogeja, mutta ette kai ole jaksaneet vierailla minun blogissani :D En tiedä mitä tekisin.. :/ Noh, kai jatkan bloggailua itsekseni ja pidän tätä päiväkirjana ja vuoden päästä voin tullak katsomaan minkälaista jälkeä tuli tehtyä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)