12. elokuuta 2018

Kauniit kesäkynnet

Vielä ehtii esitellä kesäkynsiä, vaikka mennään jo puolessavälissä elokuuta. Nämä kynnet lakkasin jo kuukausi sitten, mutta kaiken kuumuuden keskellä ei hirveesti tehnyt mieli istua tietokoneen äärellä hikoilemassa ja editoimassa kuvia.
Nyt kun sää on jo vähän viilentynyt (tänään olin huomaavinani, että viileä syystuuli on jo saapunut!) oli mukava istua tietokoneen ääreen ja editoida kuvia sekä kirjoittaa blogiin. Tätä harrastusta oli ikävä kesän aikana, mutta välillä pieni tauko tekee hyvää, jotta taas huomaa miten kiva harrastus tämä onkaan.

2

Näihin kynsiin tuli käytettyä _muutama_ kynsilakka. On tekstuurilakkaa, hololiukuväriä, shimmerliukuväriä ja paljon erilaisia koristeluja. Sekamelska, mutta hieno sellainen!


3


1

Talvella on vaikea saada hyviä kuvia, kun luonnonvaloa on muutama tunti päivässä ja ne tunnit olen just töissä. Mutta kesällä on taas vaikeaa saada hyviä kuvia, kun valoa on peräti liikaa! En saanut kuvissa holoa näkyviin kivasti, kun varjossa holo ei näy lainkaan ja taas suorassa auringonvalossa se häikäisee liikaa

Olin saanut testiin Born pretty storelta koristeluja, joita käytin näihin kynsiin. Tosi kivoja koristeita, harmi vaan että tällaiset isot törröttävät koristeet helposti irtoavat kynsiltä. Kuvien ottamisen jälkeen meni varmaan 2 h niin tuo simpukka oli jo irronnut :D


4

Käyttäkää koodiani, niin saatte 10% alennusta tilauksestanne :) Yleensä toimitusaika on noin 4 viikkoa. Kerran tilaukseni tuli perille viikossa!


XIL91

5 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)