11. elokuuta 2018

Elokuun boxit: Bettebox & LF

Molemmat boxit saapuivat tällä kertaa samaan aikaan, jonka takia ajattelin esitellä ne samaan aikaan. Tässä kuussa molemmat boxit olivat yllättäen melko epäinspiroivia. En kokenut mitään riemun tunnetta avatessani boxeja - sisältö oli aika mjäääh. Tykkäsin kuitenkin enemmän LF:n boxista, jossa saa kyllä rahoilleen vastinetta. Samaa ei voi sanoa Betteboxista: laskin boxin arvoksi noin 10€ (ja itse maksan siitä 18.90€ - WTF!).

Aloitetaan huonommasta, eli betteboxista. (joo tästä taitaa tulla aika negatiivinen postaus... )

bettebox kesäkuu


bettebox elokuu

Koko boxin sisältö on ylläolevassa kuvassa. Siis mikä sisältö?! NONII-IIN! Leuka loksahti kun avasin boxin ja olin oikeasti PETTYNYT. Kallein tuote laatikossa oli Iberon meikkisienet - kuka hemmetti enää tuollaisia edes käyttää.. Tulen käyttämään niitä kynsien liukuvärjäämisessä. Great. Mitäs muuta tuli? Dove vartalovoide, jota saa lähimmästä kaupasta. Love beauty and planet shampoo ja hoitoaine - nämä ovat ihan kivat matkakokoiset tuotteet ja tuoksu oli hyvä. Sitten loppu onkin ilmaistuotteita: Hohde anti age tehovoide ja puhdistusemulsio , ja Lanvin parfyyminäyte. Bettebox oli varmasti laskenut Hohde-tuotteiden arvon mukaan boxin arvoon, mutta jos pakkaukseen on liimattu tarra jossa on isolla teksti ILMAISNÄYTE .... niin tulkitsen sen niin, että se on ilmainen eikä sillä ole periaatteessa arvoa. Rehellinen arvio: huonoin boxi ever.

Sitten siihen vähän kiinnostavampaan boxiin, eli LF.

lookfantastic august

Molton Brown suihkugeeli tuoksuu törkeen hyvältä. Näitä oli erituoksuisia boxeissa, itse sain ainakin superhyväntuoksuisen "Pink pepperpod".
Balanceme kasvoputsari - minulla on tällä hetkellä about 10 avaamatonta kasvoputsaria, jotka ovat tulleet LF ja Betteboxeissa :D Eli en jaksa enää oikein innostua, kun näitä on jokaikisessä boxissa (ja viime kuussa peräti 2kpl!!)
Kulmatuote, sävyssä Indian chocolate. En ole kokeillut tätä vielä, mutta en yleensä käytä kulmakarvageeliä joten sinänsä minulle turha tuote.
Mio boob tube - täähh? Rasva rinnoille? Aika yllärituote, en ole tällaisesta ikinä kuullutkaan. Tulee käytettyä kuitenkin, vaikka ei mitenkään superkiinnostava tuote olekaan.
Nails inc INC.redible huulikiilto, sävyssä Plans today. Tämä pääsi heti käyttöön, kiva väri. Näitä oli eri värisiä jaossa.
Viimeiseksi tuote, jota olen jo odottanut että tulee boxista: kasvovesi. Viime aikoina on ollut liikaa toistuvuutta tuotteissa, eli aina kuukaudesta toiseen tulee kasvoputsari ja naamarasva. Tämä oli ensimmäinen boxi, josta tuli kasvovesi! Olen odottanut, että tulee minikokoinen kasvovesi, joka on kätsy ottaa mukaan työreissuille. Vihdoinkin sellainen tuli :D Merkki Erno Laszlo on ihan tuntematon minulle, mutta ei se haittaa.
Jostain luin arvostelun, että LF:n boxin arvo oli jotain 50€ luokkaa. Eli huomattavasti parempi kuin Bettebox.

Noh, ainakin voi todeta sen, että ensi kuussa ei ole suunta muuta kuin ylöspäin! Tästä ei voi boxien sisältö enää huonontua ;D Onneksi minulla on enää 2 kk betteboxin tilausta jäljellä ja sen jälkeen päääsen eroon tästä pettymysten boxista. Lisättäköön vielä se tosiasia, että kun tilaa betteboxin schenkerin kuljetuksella, saat boxin about 1-2 viikkoa myöhempään kuin kaikki muut. GREAT! Okei, no tällä kertaa boxi tuli schenkerilläkin ihan aikataulun mukaisesti, mutta saa nähä miten ensi kuussa.

2 kommenttia:

 1. Moltonin suihkugeeli olisi ollut ainut kiinnostava LF boksissa. Bettessä kiinnosti Yes To naamio, hiusjutut ja eiköhän loputkin tule käyttöön :)

  https://charmingnails.blogspot.com/2018/08/elokuun-bette-box.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä jännä miten kaikilla on boxeista eri mielipiteet :) Sen takia nämä postaukset varmaan ovatkin niin suosittuja :D

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)