13. heinäkuuta 2015

Grass is lime greener

Sain eilen hetken omaa aikaa ja ehdin lakata kynnet ja jopa koristella ne! Aikaa ei kuitenkaan ollut hukattavaksi, joten koristeluna ei kuitenkaan ole mitään käsinmaalattua vaan ainoastaan siirtokuvia. Kuitenkin, ihanaa kun pitkästä aikaa on muuta kuin yksiväriset kynnet!

grassislimegreener
Kyllä sitä huomaa, että on taidot vähän ruostuneet. Lakkaa oli ympäri kynsinauhoja, mutta se oli kyllä hieman lakan koostumuksen syytä myös. Kynsillä on China Glazen Grass is lime greener, joka kohahdutti viime vuonna kynsiharrastelijoiden keskuudessa huonon koostumuksensa takia. Mielestäni lakka ei sinäänsä ole huono koostumuseltaan - mutta lakatessa täytyy käyttää tiettyä tyyliä. Itse koin, että parhaimman lopputuloksen sai kun ensimmäisen kerroksen levitti toooodella paksusti ja ronskein ottein (=lakkaa kynsinauhoilla ja kyynärpäissä). Toinen kerros saa sitten olla todella ohut ja tasottaa pinnan.
Kuviin en kyllä saanut taltioitua lakan oikeaa väriä millään. Lakka on melkein neon ja muistuttaa yliviivaustussin väriä. Todella kesäinen väri, ihanan pirteä!

Ajattelin nyt, että kerran viikossa pitäisin lakkaustuokion ja sitä kautta saisin blogin vähän eloon taas. Päivittäin ihastelen lakkakokoelmaani, mutta ei vaan ehdi/jaksa lakkailla useammin... Harmittaa, mutta tämä on vain väliaikaista!
Nähdään toivottavasti viikon päästä viimeistään!

4 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)