20. huhtikuuta 2015

Kuulumisia

Enpä olisi ikinä arvannut että kirjoitettuani viimeisimmän postaukseni, olisi lähtö seuraavana aamuna kohti synnytyssairaalaa ollut edessä. Mutta niinhän siinä kävi, aamulla klo 7 meni lapsivedet kotona (juuri kun mies tuntia aikaisemmin lähtenyt töihin). Seuraavana päivänä meille sitten syntyi pieni poika!
Nojoo, ei tämän postauksen pitänyt olla mikään synnytyskertomus! Tulin vain kertomaan, että syy hiljaiseloon blogissani on uuden perheenjäsenen syntymä. Aikaa kynsienlakkailuun löytyisi kyllä, mutta intoa ei oikein löydy. En myöskään pidä ajatuksesta, että koko kämppä haisee lakkakäryille ja pikkuinen hengittää niitä... Joten lakkailut saa toistaiseksi jäädä siihen asti, että pärjää ulkona lakkailla kynsiä.
Olen myös harkinnut karsivani lakkakokoelmaani ja pistäisin myyntiin vähän (paljon) kynsilakkoja. Myös koristeita voisin myydä. Lakat tulisivat näin aluksi blogiini myyntiin ja sitten jäljellejääneet lakat laittaisin Facebookin kynsikoristekirppiksellä myyntiin. Joten, jos halvat kynsilakat kiinnostavat niin olkaa kuulolla täällä blogini puolella! Koitan tässä lähiaikoina käydä läpi lakkakokoelmaani :)


4 kommenttia:

  1. Voiii että, hurjasti onnea pienokaisen syntymästä! <3 Ja pistäpä sitten postausta kun olet lakkoja katsonut myyntiin, niin tiedän olla haukkana paikalla ;)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)