21. heinäkuuta 2015

Jotain sinistä, jotain kimaltelevaa

Kynteni ja mieleni kaipasi jotain kimaltelevaa ja näyttävää tällä kertaa. Seisoin tovin kynsilakkakokoelmani edessä ja pohdin mitä värejä valitsisin. Silmääni osui Zoyan sininen flakies-lakka ja siitähän se sitten lähti!

sinistä1

Valitettavasti se flakies-lakka ei oikein näy kuvissa ja aika himmeesti se näkyy luonnossa jopa.. Ehkä johtuu siitä, että alla on liian samanvärinen lakka ja näin ollen flakiesit eivät erotu? En tiedä, mutta lopputulos miellytti kuitenkin!

sinistä2

haha, kivat varjot hei urpo, älä ota kuvia näin! Nojoo, mutta oli pakko näyttää tämä kuva kuitenkin. koska tässä näkyy tuo nimettömän liukuvärjäys hyvin. Ahh, sisäinen harakkani tykkää kun kimaltelee niiiiiiiiiin paljon!

sinistä3

Ranskisaluslakkana manikyyrissa toimii Essien Mademoiselle. Tippien pohjalakaksi valikoitui Rimmelin Sky High, joka on ikivanha lakka kokoelmassani - taisi olla yksi ensimmäisistä lakoista jotka ostin hurahdettuani tähän harrastukseen. Zoyan iki-ihana Maisie lakka ei oikein päässyt oikeuksiinsa tällä kertaa, mutta onhan se aivan  megaupea! Nimettömän ja peukun liukuvärjäys on tehty OPI What's a little rain forest-hiekkalakalla ja Dependin nr. 2065 Rough Sparkle-lakalla. Nämä kaksi tekstuurilakkaa ovat tekstuureiltaan (?) ihan erilaisia: OPIn lakassa on pieniä glittereitä ja lopputulos on melko sileä, kun taas Dependin lakassa on jättimäisiä glittereitä, jotka todellakin näkyvät kun kimaltelevat kauniina.

Tuntuu, että kesä on jo loppu ennenkuin se ehti koskaan alkaakaan! Minulla on paljon kesäisiä lakkoja, joita en ole vielä ehtinyt edes käyttää ja kohta täytyy jo siirtyä synkkiin syyslakkoihin. Muistan viime syksystä sen, kuinka tykkäsin lakkailla erisävyisillä ruskeilla lakoilla - saa nähdä mikä väri on tänä syksynä eniten makuuni.

4 kommenttia:

 1. Ihanat, niin kesäiset! Upea tuo aksenttikynsi. :)

  VastaaPoista
 2. Oon lukenu sun blogia tosi kauan ja sun kehityksen huomaa! Musta sun kynnet on nykyään tosi siistejä ja värit sopii nätisti yhteen. Näistä uusimmistakin näkee et oot käyttäny aikaa ja vaivaa. Ja sun omat kynnet on ihanan pitkät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. wau, kiitos paljon kommentistasi! :) mä huomaan myös että kehitystä on tapahtunut tässä vuosien varrella ja on tosi kiva kuulla että lukijakin on huomannut samaa! Tuhannesti kiitos :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)