28. heinäkuuta 2015

Kotiäidin vapaailta

Mies on iltavuorossa ja muksu mummilassa hoidossa. Tämä tarkoittaa sitä, että tällä kotiäidillä on vapaailta - wohoo! Vapaailtaa ei tietenkään vietetä kotia puunaamassa, vaan itseään hemmotellessa. Ajattelinkin esitellä teille miten vietän vapaailtaani tänään. Ai että miten luksukselta tuntuu keskittyä itseensä muutaman tunnin ajan!

Aluksi tottakai asianmukaisesti vaatteet päälle (eli kylpytakki) ja lasillinen valkoviiniä kouraan.

jalkahoito

Kesällä pitäisi olla edustavat jalat, kun ei sukkia (yleensä) jalassa pidetä. Saanko sanoa näin, että ONNEKSI on ollut sen verran kylmää, että hyvillä mielin on saanut jalkoja piilotella - on meinaan aika karun näköiset hiekkapaperit jalanpohjina... Kuitenkin, nyt tein piiiiitkän jalkahoidon: liotin tassujani Dermosilin jalkakylpysuolassa, luin MeNaiset-lehteä, kuorin Dermosilin jalkojenkuorinta-aineella ja lopuksi rasvasin ihanan tuoksuisella Shea-voiteella (tämäkin Dermosililtä, heh). Ihanan pehmeät jalat on nyt!

kasvohoito

Jalkahoidon jälkeen oli kasvohoidon vuoro. Pesin meikit Dermosil Fresh Balance Cleansing gelillä, jonka jälkeen kuorin Freemanin ihanalla Facial Creamy Scrub Apricotilla. Siis se tuoksuu niiiiiiiin hyvälle! Kun kasvot olivat putipuhtaat, laitoin vielä Dermosil Fresh Balance Peel off Facial Maskin, jonka annoin olla kasvoilla puoli tuntia.

lehtiä

Kasvonaamion vaikuttaessa luin Cosmopolitania. Välillä harmittaa, kun ei saa rauhassa lukea edes uusinta Cosmopolitania: ennen luin Cosmopolitanin siltä istumalta kun sen käsiini sain. Nyt kuitenkin tuntui todella rentouttavalta maata sohvalla kasvonaamion kera ja lukea lehteä.

käsihoito

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä: käsihoito. Nykyään lakkaan kerran viikossa kynteni. Sanomattakin selvää, lakkaukset olivat pahasti kärsineet ja oli suorastaan vapauttavaa poistaa lakat ja aloittaa puhtaalta pöydältä. Kuorin käteni Dermosil Primo käsienkuorinta-aineella, jonka jälkeen käytin saman sarjan kynsinauhavoidetta. Näiden tuotteiden jälkeen kädet ovat kuin uudet! Kun kynsinauhavoide oli imeytynyt, alkoi lakoilla leikkiminen. Lopputuloksen näette seuraavassa postauksessa ;)

Tässä kuivattelen kynsiäni samalla kun kirjoitan tätä postausta. Poika tulee luultavasti tunnin päästä kotiin, joten ehdin vielä lukea häälehteä ja katsoa Satuhäät nauhalta. Joku saattaa miettiä että mistä moinen häähulluus hahah. Noh, minua kosittiin tuossa pari kuukautta sitten ja tottakai innoissani mietin minkälaiset häät järjestetään jossain "hamassa tulevaisuudessa" (miehellä ei ole kiire naimisiin, mutta olen jo päättänyt päivämäärän jolloin mennään naimisiin hihi, eikä siihen ole kuin pari vuotta!).
Nyt jatkan akkujeni lataamista häähömppäjuttujen parissa, hyvää illanjatkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Oli jo aikakin, kun on lapsi jopa, mutta tuo mies osaa välillä olla vähän hidas ja täytyy vähän hoputtaa haha

   Poista
 2. Oi että mikä ilta, ihanaa että pääsit rentoutumaan! ♥ Ja voi vitsit sentään, paljon onnea kosinnasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä aivan mahtava ilta, jonka kruunasi se että poika nukahti omaan sänkyynsä ilman minkäänlaista kitinää! Kiitti! ♡

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)