12. lokakuuta 2014

Tuurin tuliaiset

Nyt kun asun tunnin ajomatkan päästä Tuurista, tulee siellä käytyä aika useinkin. Varmasti kaikki tietävät mistä paikasta puhun, ihmisestä riippuen sitä voi kutsua taivaaksi tai helvetiksi haha.

Ostin muutaman kosmetiikkatuotteen, vähän (paljon) karkkia ja pari muuta randomjuttua. Esittelyssä ainoastaan kosmetiikkatuotteet, en halua että lukijani kuolaavat näppikselle kun näkevät mitä kaikkea hyvää ostin ;)

tuuri1

Aika hillitty määrä kosmetiikkaa. Onhan siellä vaikka kuinka paljon tuotteita, joita haluaisi ostaa ja kokeilla, mutta kun kaapit jo entuudestaan pursuaa kaikenmaailman ihonhoitotuotteita ja muita meikkejä... Harmittavaa.

tuuri2

Tänäkin viikonloppuna minulla oli kavereita yökylässä täällä uudessa kodissani. Siinä sitten käytiin läpi yhden kaverin meikkipussia ja silmäni iskivät heti hänen Loreal Brow Artist Plumperiin.

tuuri3

Syy miksi ostin juuri tämän Lorealin enkä esimerkiksi Lumenen vastaavaa kulmakarvageeliä on, että tässä Lorealin vastaavassa on pieni harja, jolla minun on paljon helpompi saada laitettua ohuita kulmakarvojani. Tuurissa tämä tuote maksaa 8.50 €.

tuuri4

Toinen tuote jonka ostin on tummille hiuksille tarkoitettu Batiste Dry Shampoo. Suosituksen tälle kuivashampoolle sain Mipsukan blogista, jossa hän oli vertaillut erilaisia kuivashampoita. Entuudestaan olen kokeillut Batisten kuivashampoota, mutta se oli "tavallisille" hiuksille tarkoitettu ja näin ollen välillä saattoi jäädä hieman vaaleita kohtia tummiin hiuksiini. Tämä 200 ml kuivashampoo maksaa Tuurissa 5.95 €.

tuuri5

Ostin Athena Facial Cleansing Wipes jättipakkauksen. Yhdessä pakkauksessa on 25 liinaa, ja yhteensä näitä pakkauksia sai 3 hintaan 2.95€. Kokeilin heti eilen illalla näitä liinoja, ja olivat kyllä tehokkaita! Poistivat helposti vedenkestävänkin kajaalin ärsyttämättä silmiä tai ihoa.

Tuurissahan myydään myös Essencen tuotteita, mutta niitä en vielä ostanut kokeiluun. Kyllähän tässä kerkeää vielä, lähdetään varmaan marraskuussa Tuuriin ostamaan joululahjoja... :D

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti sinäkin tykkäät tuosta kuivashampoosta. :) Tiedän muuten tuon ongelman, että kotona on jo aivan liikaa kaikkea kosmetiikkaa, mutta kun silti tahtoisi kaikkea kokeilla. :D Minä olen halunnut kokeilla juurikin tuota Lorealin kulmakarvageelia, koska sitä on mainostettu täällä aika paljon. En ole kuitenkaan sitten raaskinut kun kaapit pursuilevat ja kohta joudumme muuttamaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä uskon, että tulen tykkäämään, jos on läheskään yhtä hyvä kuin se normaalille hiuksille tarkoitettu :) No yksi kulmakarvageeli sinne tänne, kyllä se helposti mahtuu meikkipussiin kun on niin pieni, ei se muutossa ole tiellä ;)

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)