19. lokakuuta 2014

Kolmiolääkkeet hulluuteen

... (toivottavasti kukaan ei ajaudu tähän postaukseen googlatessaan kolmiolääkkeistä ja/tai hulluudesta).

Välillä tulee vaan sellainen outo fiilis, kun koristelee kynsiään. Esimerkiksi viimeksi tänään. Siinä keittiöpöydän ääressä teippailen sormiani ja kynsiäni, kunnes havahdun siihen että "lol, onpas taas normaalia touhua". Varmasti monelle on tullut samanlainen olo esimerkiksi dippaillessaan sormensa kuvioituun veteen ( aka vesimarmorointi). Joten tästä tuli sitten idea otsikoksi, sori kun aina keksin tällaisia outoja otsikoita :'D En vain kestä mitään tavallisia ja tylsiä otsikoita...

k3

Kuitenkin, päivän kynnet ovat siis tämmöiset helpot kolmiot. Ulkona on niin harmaata, että kuvat eivät oikein tahtoneet onnistua. Siksi saatte ihastella seksikkäitä crocsejani, jotka toivat haluttua lämpöä kuvaan. (Avomies kurkki tuossa olkapääni yli muokatessani kuvia ja kysyi heti "miks sun crocsit on tos kuvas". Sitä aina hävettää kun käyn lähikaupassa näissä crocseissa muahah)

k2

Vaikka kynnet ovatkin melko simppelit, on näissä kuitenkin jotain erikoista: tekstuurilakalla tehdyt kolmiot tuovat kivan röpelöisen tunteen muuten sileisiin kynsiin.
Pohjalakaksi valikoitui hempeä lilalakka, China Glaze Sweet Hook. Kyseinen lakka on ollut selvästi useamman kerran käytössä, kun korkkikin on tuossa kunnossa.
Kuvista ei kovin hyvin erota sävyeroja kahdessa käyttämässäni hiekkalakassa, mutta mainittakoon ne kuitenkin: Zoyan Pixiedustit Sunshine ja Carter.

k1

5 kommenttia:

 1. Mulla on keltaiset Crocsit työkenkinä :D Mä inhoan niitä, mutta pakko pitää, koska ne on niin mukavat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla nää pirteän keltaiset crocsit toimivat myös koko kesän työkenkinä ;D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mutta mitä crocseihin tulee - polta ne ja hautaa ne jonnekin pimeään ja äkkiä! :D

   Poista
  2. Kiitti ihana :3
   en varmana polta tai hautaa niitä! Voit keskustella asiasta Timon kanssa ja voitte suunnitella jonkun evil planin lol, kun kerran molemmat niin vihaatte niitä :D

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)