17. lokakuuta 2014

Arvontavoitto!

Pitkästä aikaa voitin jonkun blogiarvonnan! Edellisestä voitosta taitaa olla jo parisen vuotta. Nyt kuitenkin sattui kohdalle niin kiva voitto, että pakko jakaa teidänkin kanssa!

Satu vietti Ripsarit Poskilla-bloginsa 3-vuotissyntymäpäivää. Tuli tässä myös mieleen, että oma blogini on samanikäinen, pari kuukautta vanhempi! Muistan myös, että Satun blogi oli ensimmäisiä blogeja, joita aloin seuraamaan :)

arvontavoitto1

Näköjään posti oli ollut niin nopea, että jo eilen toi pakettini... En eilen muistanut käydä postilaatikolla, joten jotkut tuotteet olivat hieman jäässä :< Nyt ne sulattelee itseään keittiön pöydällä auringossa, toivottavasti tokenevat! En ole tottunut, että täällä tulisi näin nopeasti paketit perille (keskellä metsää kun asun...), niin en osannut eilen odottaa saavani jo paketin!
Kaikki tuotteet ovat Essencen Wave goddess-sarjasta. Itse en ole edes kuullut tästä sarjasta, vaikka muuten kyllä Essencen tuotteet ovat entuudestaan tuttuja.
Ensimmäinen pieni purkki vasemmalla on Soft touch eyeshadow, nimeltään" Life is better when you surf". Luomiväri on shimmerinen, hempeän vaaleanpunainen. Vieressään sillä on totaalisesti jäätynyt Blush tint "Loose your heart on the board". Sitten oikealla on highlighter powder ja kantaa nimeä "Sparkling goddess". Sitten viimeisimpänä on 2in1 eyeliner "Life is better when you surf", joka yllätyksekseni on sininen väriltään!

Ihanasti Satu myös lähetti paketissa söpön Muumi-kortin :')

arvontavoitto2

2 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)