16. marraskuuta 2013

Uusi yhteistyökumppani!

Aina välillä tulee sähköpostiin yhteistyöpyyntöjä ja mietin tarkkaan minkä yritysten kanssa haluan tehdä yhteistyötä. Nyt kuitenkin tuli vastaan niin kiinnostava yritys, että päätin suostua yhteistyöhön heidän kanssaan. Kyseessä on Ostohyvitys.fi.
Voisin lyhyesti kertoa mitä tämä yritys oikein tekee. Olen hieman huono selittämään asioita, mutta kokeillaan nyt ainakin :D Ostohyvitys.fi tuo asiakkaita sivujensa kautta eri verkkokauppojen sivuille. Ostohyvitys.fissä on yli 400 verkkokauppaa mukana! Kun asiakas ostaa ostohyvitys.fin kautta verkkokaupasta, saa ostohyvitys.fi ns. myyntiprovision. Myyntiprovisio riippuu hieman verkkokaupasta, välillä se on joku tietty summa, välillä prosenttimäärä. Kun ostohyvitys.fi saa komission kauppiaalta, jakaa yritys summan ostoksen tehneen asiakkaan kanssa. Toisin sanoen, saat rahaa takaisin ostoksistasi! Esimerkiksi jos tilaat ostohyvitys.fin kautta Nelly.comista 100 eurolla, saat takaisin 11.50 €.

Ja koska olen juuri aloittanut yhteistyön Ostohyvitys.fin kanssa, on minulla tarjous teille lukijoille! Kun liityt minun kampanjasivuni kautta ja teet verkko-ostoksia ostohyvitys.fin kautta ja keräät bonuksia, saat ilmaisen Fazerin suklaalevyn :3 Kampanjasivulleni pääset tästä. Liittyminen on ilmaista eikä velvoita sinua mihinkään! Mutta jos kiinnostaa saada rahaa takaisin verkko-ostoksista, niin et sinä kyllä tässä diilissä mitään menetä - päinvastoin :)

Mukana ostohyvitys.fissä on, niinkuin jo kerroin, yli 400 verkkokauppaa. Juurikin nelly.com on mukana, ja monia muita vaate- ja kenkäverkkokauppoja. Itseäni kiinnostaa myös erittäin paljon lukeminen, joten oli ilo nähdä muutama kirjakauppa mukana toiminnassa! Tästä linkistä pääset selaamaan mitä kaikkia verkkokauppoja on mukana.

Joten nyt vain kaikki liittymään palveluun kampanjasivuni kautta ja tekemään ostoksia vaikkapa joulua varten! Ja alla kuva, joka sopii niin hyvin tähän aiheeseen :D


Tämä on sponsoroitu postaus.

P.S: Tänään on Indiedaysin Blog Awardsit! Itse olen sinne menossa, ja nyt kun pitäisi hienoihin juhliin tehdä edustavat kynnet, lyö pää tyhjää... Kyllä onneksi on vielä muutama tunti aikaa pohtia minkälaiset kynnet tekisi. Kohta iskee ihan kunnon paniikki kylläkin :D


2 kommenttia:

  1. Sulla unohtui vissiin kertoa että mitä sinä tästä saat? Lukijat ostaa sun kampanjasivun kautta ja kerryttää sulle rahaa? vai miten tuo oikein toimii?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lukijat eivät kerrytä mulle rahaa kun liittyvät tai ostavat kampanjasivuni kautta :) Ostohyvityksellä on yksi asteikko jonka mukaan he palkitsevat yhteistyökumppaneitaan, mutta siitä en usko että saan kertoa sen enempää :)

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)