8. marraskuuta 2013

Ciaté kynsilakkakalenteri

Niin minä vain sain äitini suostuteltua tilaamaan Iso-Britanniasta minulle Ciatén MiniManiMonth-kynsilakkajoulukalenterin! Aika moni on varmaan jo kuullut tästä kalenterista, ja tämän kalenterin hinta jakaa monien mielipiteet: joidenkin mielestä erittäin kallis lysti ja joidenkin mielestä taas ihan suhteellinen hinta kalenterille, josta saa minilakkoja, kaviaaripulloja ja yhden täysikokoisen lakan. Hintaa kalenterilla on 42 puntaa ja sitten postikulut 12.95 puntaa päälle. Me olimme fiksuja Armanin kanssa ja tilasimme kimppaan, joten jaoimme postarit ;D

minimanimonth1

Tollainen kapistus sitten koristaa kämppääni jouluun asti ohhoh! En tiedä miten pystyn pitämään näppini erossa noista luukuista ennen joulukuuta... Kannustava poikaystäväni jo totesi ettei se minulta onnistu, olen kuitenkin kohta avannut kaikki luukut ja lakannut kaikilla lakoilla...

minimanimonth2

Mietin, kiinnostaisiko teitä joka päivä esittely lakasta joka tuli päivän luukusta? Jos aikatauluni antaa myöten, niin voisin myös koittaa lakata uudella lakalla samaiten.

13 kommenttia:

 1. Toivottavasti maltat odottaa ja kiinnostaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi koko marraskuu on aikas kiireinen niin ei ehdi edes miettiä koko kalenteria kunnes yhtäkkiä saakin avata ensimmäisen luukun jee!

   Poista
 2. Kyllä kiinnostaa! Tahtoo samanlaisen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, ehkä ensi jouluna sitten hankit kalenterin!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiva juttu, jos kerran näin montaa kiinnostaa nii kai se on pakko toteuttaa jee! :)

   Poista
 4. Todellakin kiinnostaa! :) Mieki tahon!

  VastaaPoista
 5. Oi todellakin kiinnostaa joka luukku nähdä ja ois kiva myös nähdä kynsillä lakat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitan parhaani mukaan aina ehtiä samana päivänä lakata kynnet päivän lakalla :)

   Poista
 6. Mielelläni nään, mitä kaikkia tuossa tulee, kun itse en viitsi tilata tuota ^___^

  VastaaPoista
 7. Ohhoh täähän on tosi monella tänä vuonna, kun vertaa että viime vuonna meitä bloggajia oli vaan kaksi :D Aattelin itekkin tehdä sellasen samanlaisen joulukalenterin kun viime vuonna, sellasen näköjään on muutkin innostuneet tekemään.

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)