5. marraskuuta 2013

Marraskuun Livbox+fail-kynnet

Huhhuh, joko on marraskuu?! Ei millään uskoisi että aika kuluu näin nopeasti...
Oli kiva kävellä tänään postiin hakemaan Livboxia; jotenkin tykkään kun sataa vettä ja on harmaata (I know, olen saanut kuulla että olen...noh...erikoinen!).

Pakollinen ei-spoiler-kuva laatikosta!

PB050033

Tämän kuukauden boxi oli kevyt. Kuitenkin tuotteet ovat mielestäni sopivankokoisia eikä ainoastaan mitään näyteminikokoja.

PB050040

Kuivashampoota taas. Tämä on onneksi vain 50 ml, joten sopiva reissulle mukaan. Hukun kohta kuivashampooihin, vaikka niitä käytän monta kertaa viikossa... Kyseessä on siis Batisten kuivashampoo, josta olen kuullut paljon kehuja. 50 ml pullo maksaa 3.90 €.

PB050042

Peppy Galoren Diva-cleansing oil for sensitive skin. Tämäkin on sopiva matkakoko, 45 g. Uskon, että tämä tuote on just passeli minulle talvella, koska tämä sisältää manteliöljyä ja näin ollen kosteuttaa ja hoitaa ihoa samalla. Ei mikään kovin halpa tuote ole kyseessä, nimittäin 100ml maksaa 17.30 €. Saa nähdä kun otan tämän käyttöön että onko tosiaan rahan arvoinen.

PB050043

Seuraava merkki, idHAIR, on ihan nevöhööörd mulle. Hiuslakka, joka antaa pitkäkestoisen tuen. Toivon että tämä ei ole sellainen joka sillee "näkyy" hiuksissa: kova klöntti hiuksissa vai miten nyt kuvailisin... Tykkään hiuslakoista jotka ei sinäänsä näy hiuksissa ja jotka sitten voi harjata pois.

PB050044

Jee, naamarasva! Olen just kaipaillut pientä kätevää matkakokoista kasvorasvaa mukaan reissuille ja nyt sellaisen sain. Sopii myös herkkäihoisille. Tämä purkki on 15 ml. 50 ml maksaa 32.30 €.

PB050045

Ehkä minulle hyödyttömin tuote boxissa tällä kertaa oli meikkisieni. En käytä meikkivoidetta, johon tämä kai soveltuu parhaiten. Käytän mineraalipuuteria, ja sen levittämiseen käytän kabukia, joten en nyt usko että tälle tulee käyttöä...

Ajattelin loppukevennykseksi näyttää, minkälaista tulosta minä voin saada aikaan kun kokeilen jotain ensimmäistä kertaa... Oikeesti, ihan hävettää julkaista nämä, mutta haluan myös kannustaa niitä jotka epäonnistuvat ensimmäisellä/ensimmäisillä yrityksillä!

Katselin hienon tutoriaalin Adeninan blogista, ja löysin tarkoin yksityiskohdin kerrotun tutoriaalin elmukelmukynsistä. "No eihän tuo mitenkään vaikealta näytä!", tuumasi pieni Daniela ja ryhtyi hommiin. Ei , ei - eiiiiiiiiiii.

PB050039

Huhhuh, mistä edes aloitan... Etusormeen sain ihan kivan marmorikuvion, aloittelijan tuuria joo. Nimettömissä innostuin hieman töpöttelemään ja se johti lopulta siihen että pohjalakkana toiminut a England Rose Bower vähän niinkuin suli pois... Kaiken kukkuraksi päätin matata lopputuloksen, en tiedä oliko se hyvä vai huono asia. Sitten onnistuin tökkimään etusormen ja keskarin niin niihin jäi tommoset kivat jäljet. Ja just tänään kun ihan häpesin kynsiäni, niin 5 luokkakaveria pyytää minua näyttämään kynteni! Nolona sitten nopeasti vilautin kynsiäni ja sanoin että "joo ei nyt ollut hääppöset hehe, niin mutta mitäs ruokaa sitä tekis tänään!?"

2 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)