9. marraskuuta 2013

Essie Belugaria

Essie toi markkinoille uuden joulukokoelman vuodelle 2013 nimeltään Encrusted Treasures. Kokoelma on herättänyt erilaisia mielipiteitä kanssaharrastajien keskuudessa. Jotkut pitävät näistä lakoista, jotkut taas eivät ollenkaan.

Minä kiinnitin silmäni outoon yksilöön nimeltään Belugaria. Ehkä juuri sen takia kun sitä haukuttiin niin paljon hmm... Tämä on niin erikoinen lakka, että se on jo melkein omistettava juuri sen takia!

Kynsillä on kaksi kerrosta lakkaa, ei päällyslakkaa (eikä myöskään aluslakkaa - kääk)

PB090069

Ette ehkä usko kun sanon, mutta kuvissa tämä lakka ei oikein imartele itseään. Livenä tämä on paljon kauniimpi, nämä kuvat ovat liian karuja jotenkin.

PB090065

Pinta on superröpelöinen ja sitä tekee kokoajan mieli hiplata. Näyttää ihan kuin olisi kaviaaria kynsillä nam :3 Seassa on kuitenkin isoja glittereita, ja ne tahtovat tarttua vähän joka paikkaan: niin vaatteisiin kuin hiuksiin. Sitä paitsi ne keräävät itseensä karvoja, joten lemmikkiomistajat olkaa varuillanne!

PB090056

Kaiken kaikkiaan tykkään tästä lakasta, onhan se hieman erilainen. Uskon kylläkin sen, että ei ihan jokainen tästä lakasta tykkää.
Omani ostin cesarsshopista hintaan 10 €. Tässä on kapea sivellin, olisi ehkä helpompi levittää leveämmällä sudilla, mutta kyllä tuolla kapeallakin pärjäsi.

7 kommenttia:

 1. Mä tykkään tästä lakasta :) ihanan erilainen hiekkalakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyllä totta että tämä on erilainen hiekkalakka! Joidenkin makuun ehkä liian erilainen, mun makuun just passeli haha :D

   Poista
 2. Toi on kyllä hurjan näköinen! Ei vissiin kannata pukea sukkiksia kun on tota lakkaa :D En ole kyllä yhtään varma tykkäisinkö itse, ja tuolleen oon aika harvoista lakoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli muuten hyvin ajateltu, että ei kannata koskea sukkiksiin näillä kynsillä! Sun kannattais kokeilla tätä lakkaa ja sitten osaisit sanoa tykkäätkö vai ei, ei swatchien perusteel kannata mielipidettään perustaa koska tosiaan, nämä kuvat eivät oikein tee oikeutta tälle lakalle :<

   Poista
 3. Tuo on pullossa kaunis, mutta kynsillä... noh ehkä se ei niin kaikista hurmaavin yksilö :D Muuten tykkään hiekkalakoista, mutta toi menee jotenkin yli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin mä vaan ihastun tähän lakkaan päivän päivältä enemmän mitä useammin kattelen tätä :D Ja tää on niiiiiiiiiin ihanan röpelöinen ahhh hahah

   Poista
 4. Tää on yhä vaan niin erikoinen.. :) Livenä kyllä tosissaan paremman näköinen kuin kuvissa!

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)