7. lokakuuta 2013

Syyskynnet

Tykkään kyllä syksystä niiiiin paljon! Erityisen paljon väreistä, jotka yhdistän syksyyn: ruskea, harmaa ja oranssi.

Halusin tehdä ensimmäisen syysmanikyyrin ja väreiksi valikoitui harmaa ja oranssi.

PA070029

Pitkästä aikaa myös leimailua! On kyllä vielä hakusessa tuo kohdistaminen, osaatteko arvata minkä kynnen tein ensimmäiseksi? :P
Noh, ei se nyt niin tarkkaa puuhaa ole, eihän ne lehdet mitenkään kovin organisoituina tuolla pihalla olekaan! Leikitään, että lehdet ovat olleet jossain syysmyrskyssä haha.

PA070027

Ja niin, paitsi eihän tuo kuviokaan ole lehti... Lähemmäksi lehtikuviota en päässyt pienellä laattavalikoimallani, mutta kyllähän nuo oranssit kukat aika paljon syyslehdistä käy? Jooko?

PA070014

Pääsinpä heti kokeilemaan uutta Essence-lakkaani, Grey-t to be here. Oranssit "lehdet" ovat OPI A Roll in the Hague-lakalla leimaittu.

Ja "lehdet" ovat jostakin random-laatasta... En kyllä yhtään muista mistä ja miten tämä on tilattu, ja edes minkä merkin laatta on kyseessä? Laatassa lukee B01, muuta infoa en tiedä sorry!

PA070015

Muutama sananen vielä tuosta uudesta Essence-lakasta. Ensinnäkin, katsokaa tuota sivellintä! Voiko täydellisempää sivellintä olla? Tämä on kuin tehty minun kapeille kynsilleni. En kuitenkaan tykkää liian kapeista siveltimistä, niinkuin esim China Glazen siveltimet. China Glazen siveltimissä häiritsee myös se, että ne eivät ole litteitä. Niinkuin näätte kuvasta, ovat nämä Essence-siveltimet litteitä - aahh!
Ja myös lakan koostumuksesta ja levittyvyydestä sen verran että: täydellistä. Kaksi kerrosta peitti 100%, levittyi kuin itsestään, kuivui supernopeasti. Ja onhan tuo sävykin aivan hurmaava näin syksyksi, harmaa pohja pienen pienellä shimmerillä :3 En keksi yhtäkään huonoa ominaisuutta tästä lakasta.

PA070017

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)