6. lokakuuta 2013

Mallorcan tuliaiset

Tosiaan, edellisessä postauksessa lupasin sunnuntaille oman postauksen Mallorcan tuliaisille. Ei siellä nyt kovin paljon tullut shoppailtua, vaikka halpaa oli (tarkoitan kynsilakkoja, muiden tavaroiden hinnat lähenee Suomen hintatasoa).

Yhden päivän vietimme Palmassa, eli Mallorcan niin kutsutussa pääkaupungissa. Olin aiemmin ottanut selville, että siellä on Kikon myymälä. En ole aikaisemmin Kikoja kokeillut, mutta ainoastaan hyvää olen kyseisestä merkistä kuullut.
Olin myös odottanut Essence-lakkojen paljoutta Mallorcan kaupoissa. Pettymys kuitenkin iski, kun ainoastaan yhdessä kaupassa oli hylly Essencejä... Kun joskus muutama vuosi sitten matkustin Espanjan mantereelle, oli siellä hiiirrrveeesti Essence-lakkoja, joten odotin että Mallorcallakin olisi ollut :( Noh, onneksi kuitenkin edes se yksi kauppa joka myi niitä lakkoja löytyi!

P9300021

Kikon myymälässä oli erittäin paljon ihan perusvärisii Kiko-lakkoja, mutta lakkakokoelmani kattaa jo aika hyvin ihan ne kaikki perusvärit, joten niitä en ostellut. Nämä kolme hieman erikoisempaa lakkaa kotiutin. Olisin halunnut kaikki Sugar Matit mitä Kikolta löytyy, mutta kaupassa ei ollut kuin tämä lila. Kuitenkin, vasemmalta oikealle: Mirror kokoelmasta numerot 626 ja 623. Sugar Mat kokoelmasta numero 635.
Odotan innolla näiden lakkojen kokeilemista, kun niistä ei aikaisempaa henkilökohtaista kokemusta ole. Äidille ostin yhden vaaleanpunaisen lakan tuosta Mirror-kokoelmasta ja hän kokeili lakkaa, mutta ainakin ilman päällyslakkaa lakka oli päivässä kulunut pois... Saa nähdä pysyvätkö paremmin kynsillä kun on päällyslakkaa.

P9300022

Essencet ostin Beautik experience makeup-nimisestä kaupasta. Oli siellä ihan ok valikoima näitä essence-lakkoja, aika paljolti ihan perussävyjä taas. Kolme hiekkalakkaa löysin ja yhden hienon harmahtavan lakan näin syksyksi! Hintaa näillä oli 1,99 €/kpl.
Vasemmalta oikealle: Hey, nude!, me & my lover, here's my number ja grey-t to be here.

Mitä muita lakkamerkkejä Mallorcalta voi löytää? El corte inglés on vähän kuin Suomen Stockmann, eli siellä on vaikka ja mitä. Oli OPIta, hintaan 16 € ja risat. Oli myös Essietä, muistaakseni 12 €. Joku minulle tuntematon merkki Borjouise, hintoja en muista. Mavalaa myytiin kuudella eurolla! :o hui kamala...
Kaupoissa rantakadun varrella oli paljon Yes Love-lakkoja. Hintoja en muistanut katsoa, eivät varmaan kovinkaan kalliita ole.
Lentokentällä OPIt maksavat 12 €. Olin myös odottanut jotenkin, että kentältä olisi voinut ostaa Essence-lakkoja, mutta eipä niitäkään näkynyt :P

4 kommenttia:

 1. Kiitos ''Stocka''-vinkistä. Mahdollisesti lähden seuraavaksi Mallorcalle ja mietin jo shoppailupaikkoja :) Mahtaiskohan siellä olla Sephoraa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ainakaan nähnyt Sephoraa, mutta en sitä aktiivisesti etsinytkään :P

   Poista
 2. Mäkin löysin reissulta vain tuon lilan ja ostin myös kaksi mirroria, toinen juuri tuo vihreä. :)
  Ihania essencejä myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kattelin kanssa sun ostopostauksesta että oltiin ostettu samoja lakkoja haha :D

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)