12. lokakuuta 2013

LivBox Lokakuu

Sain oman livboxini tällä kertaa vasta perjantaina, kun jo tiistaina huomasin usean bloggaajan saaneen omansa... Kun ei boxia keskiviikkona tai torstaina näkynyt, olin jo ihan varma että koko laatikolle on tapahtunut jonkinmoinen katoamistemppu. Mutta perjantaina sain kuitenkin lapun postipatelta että kipaseppas hakemassa postista - huh!

Tässä boxissa oli paaaaaaaljon tavaraa, se painoi tosi paljon! 4 täysikokoista tuotetta ilahduttivat positiivisesti :)

l1

Ensinnäkin sain hienon kortin, jossa kiiteltiin sitä, että olen ollut jo vuoden tilaajana :) Ja koska livboxissa oli tällä kertaa yksi tuote joka on jo aikaisemmin ollut mukana, niin sain erikoisyllätykseksi yhden toisen tuotteen!

Yllätystuote on mschicin poskipuna. Kokeilin sitä tänään ja on kyllä hyvä! Sopivasti shimmeriä ja aika kylmä väri, sopi hyvin ihoväriini.

l2

Seuraavana esittelyvuorossa tuote, josta minulla on jo kokemusta, mutta josta kuitenkin pidän erittäin paljon joten innolla käytän tuotetta taas: Trind Nail Repair. Nail Repair on vahvistava aluslakka, ja tosiaan hoitaa tehtävänsä erinomaisesti. Tuote toisaalta sisältää formaldehydia ja voi näin ollen olla liian tujua tavaraa joidenkin kynsille ja aiheuttaa allergiareaktioita, mutta omalla kohdallani ei näin ole tapahtunut.
Tämä oli täysikokoinen tuote.

l3

Seuraava tuote on myös täysikokoinen. Aiempaa kokemusta kyseisestä merkistä ei ole, mutta olen kuullut paljon hyvää merkistä. Born to Bion Mangosuihkugeeli - omnom mikä tuoksu!

l4

Sitten onkin vuorossa pienenpieni näytepullo, Schwarzkopfin Bonacure hairtherapy Oil Miracle, eli hoitoöljy. Kaikenmaailman hiushoitoöljyjä minulta jo löytyy, niin onneksi tämä on aika pieni pullo niin ei jää vuosikausiksi kaappeihin lojumaan, vaan saa äkkiä käytettyä pois.

l5

Seuraavana vuorossa taas täysikokoinen tuote: favoran käsivoide. Käsirasvoista ei kyllä varmaan ikinä tule olemaan pulaa haha, mutta ei niistä myöskään haittaa ole ;D Hoitava käsivoide tulee myös tarpeeseen kun ilmat viilenee. Itse ainakin huomaan heti miten kädet kuivuu heti ilmojen kylmetessä... Ei näytä iho sitten kynsikuvissa hienolta jos ei ole muistanut kosteuttaa tarpeeksi.

 l6

Sitten vähän tuoksunäytteitä taas, tällä kertaa kaksi erilaista. Marc Jacobsin Honey, joka tuoksuu ihan äääääääälyttömän hyvältä! Kokeilin sitä heti, jonka takia kuvassa näkyy puolityhjä puteli hehe. Sitten Espritin Eau de Toilette, joka on pussissa o.O En oikein tiedä miten tätä tulisi annostella iholle sitten? Hmm.. En ole vielä uskaltanut kokeilla.

l7

Ja lopuksi tuote, joka on jo ennestään tuttu toisesta boxista: Louis Widmerin Skin Peeling-kuorintavoide. Tästä joskus kirjoitin arvion, ja olen vieläkin hieman kahden vailla tykkäänkö vai en. On päiviä jolloin pidin tuotteesta paljon, mutta välillä taas tuntui ettei tämä ollenkaan ole minulle sopiva tuote. Tykkään kuorintavoiteista, joissa on hieman miten kuvailisin... nestettä (?) mukana, eli on helpompi hieroa ainetta naamalle eikä tunnu liian kuorivalta iholla (kuitenkin minulla on joissakin kohti kasvoja herkempi iho). Tämä kuorintavoide on aika kuiva ja erittäin kuoriva, joten sillä saa olla hieman varovaisempi ja hellempi käytettäessä.

l8

Kaiken kaikkiaan mahtava boxi, paljon tuotteita joita pitää päästä mahdollisimman äkkiä kokeilemaan! Erityisen kivaa ovat nuo täysikokoiset tuotteet, esim suihkugeeli tulee aina tarpeeseen ja on inhottavaa käyttää jotain minikokoisia näytetuubei joista riittää kahdeksi käyttökerraksi... Born to bion suihkugeeli varmasti riittää pidemmäksi aikaa ellei sitä sen ihanan tuoksun takia käytä ihan liikaa kerralla haha

3 kommenttia:

 1. Haastoin sinut blogissani! :)
  http://welivingamerica.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Voiskohan tuo toinen tuoksunäyte olla semmonen liina? Toi BC:n öljy on ihana, itse tykkään tosin enemmän tuon hoitavammasta versiosta kun noita on tosiaan kahta eri vahvuutta ja tuo näyttäisi olevan kevyempi niistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun tunnustelee pakkausta niin kyllä tuntuu että siellä sisällä ois nestettä, eli en usko että on semmonen liina :O
   Pitää kokeilla tuota öljyä, mulla on ennestään jo aika hyvänkuntoiset hiukset niin saa nähdä huomaako mitään eroa käytössä edes :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)