25. lokakuuta 2013

Halloween-kynnet

Huomenna on luvassa ystävättäreni Halloween-juhlat ja tilaisuuteen täytyy tehdä asianmukaiset kynnet. En okein välitä Halloweenista, enkä muistaakseni ole koskaan aikaisemmin tehnyt Halloween-kynsiä. Nyt kuitenkin sain Adeninalta yhteistyönmerkeissä kympin lahjakortin ja tilasin sieltä Halloween-aiheiset water decalit! Näemmä kyseiset water decalit ovat loppu verkkokaupasta, koska en löytänyt niitä sieltä. Mutta Adeninalla on muita Halloween-aiheisia siirtokuvia, laattoja ja koristeita. Tässä teille linkki suoraan niihin!

h3

Oranssi ja musta kuuluvat Halloweenin ja tottakai niitä värejä pitää sitten myös kynsissä olla. Nimettömissä ja peukaloissa on Zoyan pixie dust Beatrix. Muilla kynsillä on ihan tavallista mustaa lakkaa ja hämähäkinseitti-siirtokuvia ja hämähäkkejä.

PA250034

Siirtokuva-arkeista voisi toki ottaa kuvan ENNEN niiden leikkelemistä... Mutta aina unohdan :D

h1

Samalla lahjakortilla tilasin itselleni kunnon siveltimet akryylimaaleille. En vain jaksa uskoa, että one stroke-kukkia on niin vaikea tehdä, eihän nyt tekijässä voi olla se vika vaan niissä siveltimissähän se vika on! Niin nyt pitäisi olla ainakin kunnon siveltimet niiden tekoon, ja jos ne kukat eivät vieläkään luonnistu niin sitten uskotaan, että vika on tekijässä... Luultavasti ensi kerralla luvassa jonkinsortin taiteilu akryylimaaleilla, ja ehkä ne jopa tulevat blogiin esittelyyn jos ovat tarpeeksi hienot :P

h2

Linkki vasemmanpuoleisiin siveltimiin ja oikeanpuolen siveltimiin.

4 kommenttia:

 1. ihanat ..Halloween OLISI lempijuhla , jos sitä meillä virallisesti juhlittais ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, se tuntuu vaan jotenkin vähän liian amerikkamaiselta mun makuun :)

   Poista
 2. Haha, ostin juuri tyyriit Mosaicin one stroke-siveltimet enkä sittenkään osaa XD

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)