10. kesäkuuta 2013

Kesäkuun LivBox

Kesäkuun LivBox saapui tänään ja voi että miten paljon kaikkee hyödyllistä sieltä löytyikään! Kesä on nyt tullut Suomeen for real, ja boxi sisältääkin kaikkea mahdollista kesällä tarvittavia tuotteita.

Laatikko sisältää kokonaisuudessaan 6 tuotetta, joista 2 on täysikokoisia.

Alkuun taas pakollinen kuva laatikosta, ettei muiden yllätys mene pilalle (vaikka tiedän ettei moni malta olla katsomatta etukäteen muiden laatikoiden sisältöä :P)

P6100017

Ensimmäinen täysikokoinen tuote on Sebamedin After Sun-voide. Tuotteessa on 150 ml ja se maksaa 12 €. Luulen, että säästän tämän voiteen syksylle kun lähdemme perheen kanssa Mallorcalle.

P6100018

Seuraava tuote on Clinidermin aurinkovoide kasvoille. Tässä on SPF 15 ja suojaa UVA- ja UVB-säteiltä. Tämänkin meinaan säästää Mallorca-matkaa varten.

P6100019

Tätä tuotetta ehdinkin jo kokeilla, eli Olayn Total Effects-päivävoide. Tässä on myös SPF 15 ja tämä tuoksuu ihan suuuuuuuuuuuperhyvälle! Imeytyi hyvin eikä jättänyt naamalle sellasta outoa kalvoa niinkuin jotkut päivävoiteet, joissa on aurinkosuoja, tekee.

P6100020

Laatikosta löytyi myös yksi aika jännä tuote, nimittäin Clarinsin huulivoide. Tätä oli pakko kokeilla heti myös ja en oikein ymmärrä tätä: kun siitä pursottaa sitä tuotetta niin se on hempeän vaaleanpunaista, mutta sitten huulilla se muuttuu ihan läpikuultavaksi. Tuoteselostuksessa lukee, että "huulivoide luo huulille täyteläisen hehkun 3D-pigmenttien ansiosta." No en minä kyllä mitään erikoista huomannut... 12ml maksaa 19,15 € - ei kyllä ole sen väärti sanoisin. Jonkun Labellon huulivoiteen saa kahdella eurolla ja ne on superhyviä :D

P6100021

Clarinsin BB-voide löytyi myös laatikosta, tosin ihan superpieni tuubi, josta ei varmaan monelle käyttökerralle riitä. Mutta kiva kuitenkin päästä kokeilee BB-voidetta, koska en ole aikaisemmin BB-voidetta kokeillut, muuta kuin joitain lehtien välissä olleita Lumenen BB-voidenäytteitä. Toivon, että tämä voide sopii iholleni paremmin, koska muut mitä olen kokeillut ovat olleet liian kuivattavia hankalalle iholleni.

P6100022

Toinen täysikokoinen (mutta kuitenkin superpieni...) tuote oli Dependin kynsilakka nr 347. Tällainen hempeä vaaleanpunainen, ihan kuin niitä ei jo olisi tarpeeksi... Toivon, että tämä peittää hyvin eikä ole kovin läpinäkyvää ettei hermot mene!

P6100023

Sellanen oli kesäkuun boxi kokonaisuudessaan, tykkäsin kyllä kaikista tuotteista ja niitä tulee varmasti tarvitsemaan! Ja hei, kerrankin ei ollut mitään anti-aging tuotteita mukana ;)

2 kommenttia:

  1. Oi, vaikuttaa hyvälle! En malta odottaa, että oma boksini saapuu perille! :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan superhyvä boksi oli, kerrankin kaikki tuotteet pääsee varmasti käyttöön ja eihän sitä tiiä tuleeko jokin noista uus lempparituote!

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)