19. toukokuuta 2013

Monroen punainen

Tänään otin akryylimaalit esille ja etsin sopivan idean. Löysinkin sellaisen helposti ja tästä pääsette siihen. Muokkasin ideaa tottakai omaan makuuni (oikeastaan en olisi osannut edes tehdä noita mustia juttuja..).

mr4

Tykkään näistä kynsistä tosi paljon! Tai oikeastaan tykkään vaan vasemman käden kynsistä, oikea epäonnistui totaalisesti että ihan hävetti mennä salille reenaa (onneks siel ei ollu ketään!).

mr3

Kerron tässä samalla mys lakkausolosuhteistani tänään: Ilta-auringon ihanassa loisteessa istuin terassillani ja lakkailin kynsiäni. Myös kuvat on otettu terassilla, hyvä fiilis! Plussaa myös siitä, että ei jää lakkahuuruja sisälle ärsyttämään nenuu.

mr2

Ja kun nyt aika recently olen puhunut siitä mun ongelmasta punaisten lakkojen kanssa. Noh, tällä kertaa saan iloisena kertoa, että tähän lakkaan rakastuin! Niin täydellinen punainen, kuvissa se näyttää sellaselta peruspunaiselta, mutta oikeasti se on kylmempi väriltään ja sopii täydellisesti minulle. Pullossa voi jos oikein tarkkaan katsoo nähdä pienenpientä shimmeriä. Kynsillä se näkyy oikein läheltä ja just oikeassa valossa. Kynsilleni laitoin yhden kerroksen ainoastaan, peitti sen verta hyvin.

mr1

Lakkana käytin Orlyn Monroe's Red-lakkaa miniversiona. Harmittaa kyllä kun en saanut mitenkään totuudenmukaista kuvaa tämän lakan väristä, googlettakaa pliis ja ihastukaa!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. mä tykkäsin näistä kans, harmi vaan kun piti ottaa samana päivänä pois kun ei saa töihin mennä tällasil räikeillä kynsillä :)

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)