17. toukokuuta 2013

Kuukauden testituote

Kerran kuussa saan yhteistyökumppaniltani Adeninalta jonkun tuotteen testiin. Tehtävänäni on kirjoittaa rehellinen arvostelu kyseisestä tuotteesta.

Tällä kertaa sain valita jonkun heidän A englandin lakoistaan testattavaksi. Laitoin pari vaihtoehtoa ja minulle lähetettiin alla näkyvä lakka.

kt1

She walks in beauty on jo aikamoisen hyvän maineen ansainnut kynsimaailmassa. Tiesin heti minkälaiset kynnet haluan tehdä, kun tämän sain käyttööni!

kt2

Idea seuraaviin kynsiin ei ole omani, vaan apinoitu. Niin monet ovat tehneet samanlaiset kynnet, mutta ne jotka jäivät erityisen hyvin mieleeni olivat nämä Papun tekemät.

kt4

Tämä on jännä lakka, koska siinä on tuollaisia isoja glittereitä, mutta myös ihan pienenpieniäkin. Olen ennen yrittänyt tehdä samantyyppisiä kynsiä, eli töpötellä sienellä glitterlakkaa kynsien tyveen, mutta aina ne glitterit ovat jääneet kiinni siihen sieneen ja kieltäytyneet siirtymästä lakalle :P

kt6

Paha mennä siis sanomaan ovatko nämä A englandit superhyvälaatuisia vai ihan surkeita, mutta ainakin tähän tarkoitukseen tämä A england oli superhyvä verrattuina muihin glitterlakkoihin, joilla olen koittanut samanlaista lopputulosta saada aikaan.

Kokeilin myös yhdelle kynnelle minkälaiselta lakka näyttää, jos sitä levittää koko kynnen alueelle. Mjääh, ei oikein minun makuuni.

kt8

Tuolla tavalla tuo glittersekoitus ei näytä yhtä hyvältä mielestäni. Suosin siis jatkossa töpöttämistä kynnen tyveen ainoastaan.

kt3

Aluslakkana käytin China Glaze Electric Beat. Mielestäni tämä oli loistava lakkayhdistelmä!

7 kommenttia:

 1. Mä tilasin saman lakan Adeninalta. Erikoinen lakka todella. Olen kahden vaiheilla tykkäänkö vai tykkäänkö vaan semisti... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, riippuu ihan mihin tarkoitukseen sen hankit, hankitko juuri tätä varten johon minä tätä käytin vai meinasitko koko kynnelle lakata :P koko kynnellä se ei näytä mielestäni kovin hyvältä, mutta tollee puolikynttä ihan superhieno!

   Poista
 2. Toi on kyllä ihana toi A-Englandin lakka. Mutta hitto ne osaa kyllä olla kalliita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihana! Onhan se aika kallis, mutta toisaalta, on kyllä jokaisen pennin arvoinen :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)