27. toukokuuta 2013

Kynsibloggaajamiitti 25.5

Taas yksi elämäni parhaimmista päivistä oli kun tapasimme isolla bloggaajaporukalla Hakaniemessä lauantaina 25.5 kello 17.00. Illanvietto jatkui osaltani jopa yhteen asti yöllä, kunnes oli pakko ottaa viimeinen bussi kotiin. Sinne ne muut kuitenkin jäivät juhlimaan Namuun, josta yksi sponsoreistamme, Tradetracker, oli varannut meille pöydän illaksi.

Miitissä ei ollut mitään erikoista ohjelmaa, aikaa oli varattu riittävästi juttelemiseen rauhassa muiden miittiläisten kanssa. Tein paljon uusia tuttavuuksia, harmi vain että jotkut (Vanquish especially) asuu niin kaukana että tiemme eivät kohtaa kovin usein! :/

Sissi oli  väsännyt kaikille hienot nimikyltit uuh!

P5250011

Järjestäjinä toimivat Shiny, Sinikilpikonna, Sissi ja Suvi. Iso kiitos siis heille, kun jaksoivat niin nähdä vaivaa tämän miitin eteen.

Kaikilla oli hirrrrveee nälkä, niin aloitettiin tottakai heti syömään.

P5250001

Suolaiset syötävät olivat miittijärkkärit tehneet, paitsi leivät oli sponsorilta Kakku & Leipä Keisarilta.

P5250016

Kakku & Leipä Keisari olivat myös sponssanneet kahdella kakulla, joista maistoin yhtä (kuvassa olevaa). Vei kyllä kielen mennessään, niin älyttömän hyvää!

P5260040

Alla olevassa kuvassa kyltti kaikista sponsoreista.

P5250010

Jossain vaiheessa iltaa oli lahjapussien jako. Mitä kaikkea sieltä paljastuikaan! Minua ihan pelotti kävellä Helsingin keskustassa pussukka kädessä, koska pelkäsin että joku varastaa sen ja menettäisin kaikki ihanuudet :D mutta olisin kyllä ollut valmis juoksemaan varkaan kiinni, ja vihaiseksi olisin kyllä tullut hänelle hehe.

P5260028

Mimaxilta jokainen sai vetoketju-decaleita, kynän ja yhden hololakan. Itse sain China Glaze Don't be luna-tic.

P5260034

Zoyan maahantuoja, Nailcity,oli sponssanu kaikille yhden Zoya-lakan, jonka saimme itse valita ständistä. Minä valitsin alla olevan lakan, jonka nimi on Neely. Tämä on muuten ensimmäinen Zoya-lakkani, jonka ensimmäistä käyttökertaa odotan innolla!

P5260035

Elle lahjoitti ELLE-meikkipussin ja vyön. Loreal puolestaan lahjoitti meille Essie-lakat. Aluksi sain Essie Lapiz of Luxury-lakan, mutta se minulta jo löytyy kotoa joten vaihdoin yhden miittiläisen kanssa oman lakkani tuohon Allureen.

P5260036

Allure on jellylakka, joten sillä meinaan tehdä paljon glittervoileipiä!

P5260037

Meillä oli myös arvonta, ja itse voitin ensimmäisen Nufuni! Numeroa en nyt muista, eikä pullo ole lähettyvillä. Taisi olla 065? Nämä lahjoittivat kynsikauppa.com

P5260038

Hyvinvoinnintavaratalo lahjoitti kaikille Santen käsivoiteen. Noh, eipähän taas lopu vähäksi aikaa käsivoiteet.

P5260039

Miitissä tein myös vaihtarit Vanquishin kanssa: hän sai CG Limbo Bimbon ja minä sain häneltä CG Joy. Ihanat vaihtokaupat olivat, aivan ihastuttava lakka!

P5260033

Mukana miitissä olivat bloggaajat
lifeandnails.blogspot.fi
lifeofbambi.blogspot.fi
embosnails.blogspot.fi
papaijameri.blogspot.fi
www.nails1820.blogspot.fi/ 
rakkauskynsiin blogspot.fi
edeskynnet.wordpress.com
aisinilandia.blogspot.fi
sulokynnet.blogspot.com
40kyntta.blogspot.fi
lilaalakkaa.blogspot.fi

10 kommenttia:

 1. Ois ihana itsekkin olla jossain kynsimiitissä ://

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynsimiitit ovat kyllä parhautta, kaikki ovat niin mukavia!

   Poista
 2. Mua niin harmittaa, että jäi se Namu välistä :S

  Mutta kivaa oli kyllä muuten, ihan mahtavaa oli tavata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mahtavaa tavata, hauskaa saada kasvot niille blogeille joita lukee ja tutustuu bloggaajiin for real eikä vaan sillee kommentoimalla :)

   Poista
 3. Oli tosi kiva nähdä livenä! :) Mua on niin harmittanut asua näin kaukana, kun ei ole aiemmin voinut miitteihin osallistua. Mutta ihan parhaaseen kyllä pääsin ihanien ihmisten kanssa!

  Mulla onkin jo oma Zoya kynsillä, otin saman Neelyn ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta varmasti näemme vielä jatkossa ne kaksi kertaa vuodessa kun saavut tänne etelään visiitille! Lupaathan!

   Mä tajusin vasta kotona, että Neely muistuttaa aika paljon OPI Thanks a windmillion... :/ Pitää vertailla niitä vielä kynsillä

   Poista
  2. Lupaan! ;) Me ollaan itseasiassa tulossa varmaan Helsinkiin jo juhannuksen jälkeen, kun tarkoitus olisi olla kolme päivää Rock the Beachissä :)

   Poista
 4. Oli hauska tavata suakin, ja mukavan postauksen teit miitistä. Mä oon ehkä ihan snadisti vihreä noista Nfu Oh -lakoista, jotka menivät arvonnoissa muihin osoitteisiin mutta pääsenpähän varmasti näkemään ainakin tuotoksia niillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, samat sanat! Mä taas mietin pitääkö mun nyt tän ainoan nufun takia ostaa se aqua base kun ei ilman sitä tuu nufujen käytöstä mitään olen kuullut :/

   Poista
 5. Tosi mahtavalle kuulosti teidän miitti ja kaikkea kivaa saitte

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)