5. toukokuuta 2013

Limboo nyt, senkin bimbo!

Kuinkakohan monesta blogista olen nähnyt tästä lakasta kuvia ja ajatellut miten hienolta se näyttää. Joskus kuukausia sitten ostin Limbo Bimbon itselleni ja ensimmäistä kertaa kynsille se pääsi vasta nyt.

lb

Miten ihanalta se näyttää pullossa ja muiden kynsillä, mutta karu totuus on, että omilla kynsilläni se ei vaan tunnu jotenkin... minulta. En ymmärrä mikä ongelma minulla on punaisten ja pinkkien lakkojen kanssa, mutta ne ei vaan tunnu hyviltä kynsilläni :D

lb1

Tässä kuvassa on lakkaa yksi kerros! Ei taida olla edes päällyslakkaa päällä ja kuitenkin on tasainen pinta. Hyvänlaatuinen yksilö on siis kyseessä. Tämä ei ihan neon ole, mutta on kyllä miten nyt sanoisin.. erittäin näyttävä! Ei tarvinnut myöskään valkoista lakkaa alleen, toisin kuin neonlakat tarvitsevat.

3 kommenttia:

 1. Peittää kyllä aika hyvin jo yhdellä kerroksella! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, luulin aluksi että tämä lakka on hirveetä liirua, mutta onkin aika paksua! Yhdellä kerroksella peittää minun makuuni tarpeeksi, joissakin valoissa saattaa kuultaa hieman läpi mutta se ei minua tässä tapauksessa haitannut ollenkaan :)

   Poista
 2. Ihanan värinen se kyllä on! Et olis kiinnostunut vaihtokaupoista ;)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)