5. tammikuuta 2013

Uusia Essie-lakkoja kokoelmaani!

Facebookin puolella Kynsikoristelut-ryhmässä Tea kertoi, että joissakin Cittareissa löytyy Essie-tarjous "2 yhden hinnalla". Voi että minä innostuin! Etsin Kouvolan ja Keravan cittarista tarjousta, ei löytynyt. Samaisessa ryhmässä kuitenkin yksi ryhmäläinen kertoi, että Koivukylän Cittarista löytyi tämä tarjous. Kiltti äitini suostui menemään kanssani sinne, senkin uhalla ettei kumpikaan tiennyt missä se cittari oli ja miten sinne ajetaan... No löydettiin kuin löydettiin perille ja sain valita 4 ihanaa lakkaa mukaani kotiin, mutta voi että sitä valinnanvaikeutta. Swatchien googlailun jälkeen valitsin kuitenkin seuraavat lakat:


P1050002

Vasemmalta oikealle: Mademoiselle, Watermelon (kuva ei näytä miten räikeä se on oikeasti), let it shine-päällyslakka ja matte about you-päällyslakka.

Eniten tässä tarjouksessa houkutteli tuo mattalakka. Olen jotenkin hurahtanut matattuun lopputulokseen, mutta omistan ainoastaan yhden mattalakan ja halusin päällyslakan jolla voi matata KAIKKI lakat oooooh. Tuota Mademoisellea ajattelin käyttää voileipien tekoon vaikka se ei oo jelly, mutta se on tarpeeksi läpikuultava niin se sopii ehkä siihen tarkoitukseen. Ja sitten huomasin että en omista yhtäkään oikein räikeetä pinkkiä, joten tulevaksi kesäksi on nyt sitten korjattu tilanne ja löytyy vihdoinkin räikeä pinkki. Päällyslakkani on myös loppumassa joten tuli tarpeeseen ostaa uusi päällyslakka myös.

18 kommenttia:

 1. Olispa täälläkin tollanen tarjous! Pitää ajella tänään Cittarissa :o Mademoiselle on erityisnätti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no riippuu ihan cittareista, kaikissa ei oo... mut huhujen mukaan koivukylässä, jumbossa ja isossa omenassa on (täällä pk seudulla siis)

   Poista
  2. nii ja malmin cittaris oli myös

   Poista
 2. Mademoiselle ja Watermelon on kyllä ihania <3 Kerrohan sitten mitä mieltä oot tuosta let it shinesta, itse en tykännyt good to gosta yhtään :P Harmi, kun meijän cittarissa ei ollut tuota tarjousta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no hyvä että ostin sitten ihania lakkoja, aika rändömisti vaan otin ne sielt hyllylt swatchien perusteel haha. Voin kertoa sitten kun oon kokeillut, viel on vähän jäljel tost tänhetkisest päällyslakast mut äkkiähän ne kuluu :D

   Poista
 3. Kivoja! Mulle tuli kans just postitse tuo Matte About You, jota en kylläkään ole vielä testannut mutta uskon että se tulee olemaan mainio päällyslakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ehdin jo kokeilla sitä ja on kyllä tosihyvä! ihana mattainen pinta tuli :)

   Poista
 4. Kai poikkesit Koivukylän Cittarissa käydessäsi myös Black Out Storeen ??? Ihan must-paikka. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. o-ouu, en.. mikä se edes on ja missä se on? :O Menin cittarin sisään, huomasin heti Essien ständin ja juoksin sinne hullunkiille silmissä ja olin ihan sokea ympäristölle haha

   Poista
  2. Voi ei Daniela, et tiiäkään, minkä missasit...
   Eli vastaisuuden varalle: Cittarin kassoja vastapäätä eli siellä sisäkäytävällä on mm. Seppälä, Kappahl, Tiimari, yms. sekä Black Out Store.
   Muista viis, mutta BOS on ehdottomasti käytävä tsekkaamassa. =)

   Poista
  3. Siellä on vaatteita, kenkiä, laukkuja, lompakoita, asusteita, koruja, meikkejä, kynsilakkaa, kaikkee ihanaa.
   Kurkkaa niitten nettikauppa:
   http://www.thebos.fi/

   Poista
  4. ai se on se!!!!!! voi hitsi mistä jäin oikein paitsi... no onneks ei oo kovin pitkä matka tonne joten voi siellä käydä täs joku päivä ihan vaan katsomassa (pffff.)

   Poista
  5. ...uudestaan... =DDD

   Joo, ihan vaan katsomaan sinne kannattaa mennä... Ota kuitenkin pankkikortti varulta mukaan. ;D

   Poista
 5. Se ei ole tosiaankaan reilua, että tuota tarjousta ei ole läheskään kaikissa Cittareissa. Eli joudun itsekin vaan ihailemaan muiden ostoksia :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyl aika epäreiluu et tollane hyvä tarjous ei oo joka cittaris..

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)