3. tammikuuta 2013

Eilisen pienet ostokset

Eilen kävin anopin kanssa shoppailemassa. Molemmat kuitenkin koitti hillitä itsensä shoppailun suhteen ja itse kannoin kotiin ainoastaan kaksi kosmetiikkatuotetta!

Ensiksi näimme Citymarketissa Sally Hansenin Growth Maximum-lakan alennuksessa. Lakka maksoi 5 € ja ajattelin ihan huviks kokeilla onko tuosta lakasta mihinkään.


P1030002

En tiedä voiko tämän lakan päälle laittaa värillistä lakkaa, koska missään ei mainita asiasta mitään. Mutta tämä lakka kuitenkin suojaa kynttä ja ajattelin sen olevan oivallinen tuote näin talvella kun kynnet tahtovat napsahtaa poikki helpommin.


P1030004

Toinen ostokseni on Inglotista. En ole ennen ostanut mitään Inglotista, joten odotan innolla tämän tuotteen kokeilemista. Kyseessä on luomivärin pohjustusaine ja tämä maksoi 13 €. Minun oli pakko ostaa tämä koska vähän aikaa sitten ostin Lumenen luomivärinpohjustusaineen ja se on niiiiin huono, että ihan raivostuttaa. Btw, se Lumenen tuote maksoi myös 13 €. Jos tämä Inglotin on hyvä tuote niin ostan sitä jatkossa aina.

Huomenna menen ostelemaan kynsilakkoja, nyt kun olen ehtinyt miettimään ja googlettamaan mitä lakkoja tahdon. Olen huomannut, että nykyään ostan harvemmin spontaanisesti kaupasta kynsilakkoja ostosreissulla. Nykyään haluan ensiksi googletella kuvia ja arvosteluita kynsilakoista ja vasta sen jälkeen teen ostopäätökseni.

4 kommenttia:

 1. Mulla on myös sama juttu ton ostamisen suhteen.. Ennen saatoin ostaa vaikka kolme tai neljä lakkaa kun olin ostoksilla, mutta nyt kun niitä on kertynyt ja PALJON niin katselen vähän hinta laatu suhteen ja arvosteluiden mukaan mitä ostan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, en halua huonolaatuisia lakkoja kokoelmaani joten sen takia teen vähän research ennen ostoa :)

   Poista
 2. Kyllä mä olen ainakin tuon päälle laittanut ihan normaalisti lakkaa. Eihän tuo varsinaisesti aluslakka ole, mutta yllättävän hyvin sitäkin virkaa toimittanut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äsken kokeilin ekaa kertaa värilakan alle, hyvinhän toimii. Pakkauksessa ei missään kohdassa mainittu että sopii värilakan alle, mutta itse pullon kyljessä sitten luki että voi laittaa värilakan alle :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)