1. tammikuuta 2013

Paratiisi...

Tässä selatessa yhtä blogia tuli vastaan yksi aivan ihana postaus... Tätä voisi kutsua paratiisiksi! Käykää katsomassa postausta tästä ja kuolatkaa tietokoneruutu läpimäräksi!
Toi Beauty Exhibition on Lontoossa vuosittain järjestettävä tapahtuma, miten ois, mennäänkö isolla porukalla sinne ensi vuonna?!

13 kommenttia:

 1. Ooooh ! Olisi niin hienoa päästä käymään tuolla ! :o

  VastaaPoista
 2. Tostahan riittäs lakkoja koko Suomelle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, toi oli hyvin sanottu! :D Kyllä mulle ainakin kelpais!

   Poista
 3. Oho, näppis ei ollukaan waterproof :x Meikäläistä kiinnostais kyllä lähteä, ei varmaan lennot ym. maksais paljon mtn??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha :D muakin kiinnostais, varmasti sais jollakin halpislentoyhtiöl halvalla lentoliput ja sitten yöpyy jossain bed & breakfast paikas ja sillee

   Poista
 4. Mäkin kuolasin tuota postausta jo aiemmin ja olin heti tutkimassa lentolippuja. Eli jos porukkaa on menossa, oon mukana! Ja saatan jopa muutenkin mennä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minäkin voisin ihan seriously mennä, sillo ku suunniteltii sitä tallinnan kynsimatkaa niin ehkä voitais suunnitella seuraavaks menoa tonne beauty exhibitionii mielummin :)

   Poista
  2. Jee :D Suunnitellaan toki! Siitä vois perustaa vaikka avoimen tapahtuman faceen, niin ei olisi mihinkään ryhmään sidottu, jos haluaa lähteä mukaan :)

   Poista
  3. Jooo! :)) saiskohan ryhmäalennusta...

   Poista
  4. Tule mukaan suunnittelemaan: https://www.facebook.com/events/137528633072510/?context=create :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Kiitos, että piristät päivääni :)